Hae
My Project Is Me

Päivän luku

Huomenta,

On jälleen maanantai ja punnituksen aika. Edellinen viikko sujui ihan hyvin, eli lenkkeillen ja jumppaillen päivittäin Jillianin dvd:n parissa. Tangolla kävin kerran mutta oohjattu liikuntatunti jäi välistä poikaystäväni vapaiden vuoksi. Lisäksi tietty ne kotivatsat ja kädet tehtiin.

Syömisetkin sujuivat pääosin hyvin – taisin viikonaikana syödä kolme jäätelöä, jotain karkkeja ja leipää noiden suunnittelemieni ruokien lisäksi.  Eli ei kovin paha. Ai niin, olihan perjantaina ne työkaverini läksiäiset jolloin tuli mutusteltua kaikenlaista ja taisinpa muutaman kuohuviinilasillisenkin ottaa. Onnea ja menestystä hänelle uusien haasteiden parissa!
kuva: http://weheartit.com/entry/2546311
Ilokseni voin kaiken tämän jälkeen kuitenkin todeta painon olevan 54,7kg, eli pudotusta viime viikkoon on peräti 1,3kg!
On pakko mainita että painollisesti, siis lukujen varjossa, olen oikeastaan jo tavoitteessani joka alun pitäen oli 55kg. Tässä vaiheessa on kuitenkin todettava että se ei selvästikään riitä sillä kropassani on vielä rutkasti varaa kiinteytä. Sinällään en välitä vaikka paino pysyisi samoissa lukemissa, tai peräti nousisi, kunhan tosiaan saisi, noh, sen treenatumman näköisen vartalon.
Lähtökohtaisestihan tämä tarkoittaa kohdallani rasvaprosentin pudottamista liikuntaa lisäämällä. Olenkin tässä miettinyt että, olisinko oikeasti niin ahkera että kävisin niinä päivinä, kun en urheile ohjatusti, vielä toisella lenkillä? Tai ainakin kolmena kertana viikossa, täytyy kait sitä olla muutakin elämää ihmisellä kuin urheileminenJTämä iltalenkki voisi sitten olla joko vaunujen kanssa juosten tai sauvojen kanssa rivakkaasti kävellen (kummin nyt vain mahdollisuus on) tai sitten vaihtoehtoiseti toki jonkun jumppa dvd:n kanssa.

Tietysti tulisi myös treenata lihaskuntoa mahdollisesti hieman enemmän, tai uskaltaa ainakin väsyttää ne omat lihakset ihan reippaasti. Aina silloin tällöin olenkin miettinyt että pitäisikö sitä ostaa salikortti sitten kun palaa työelämään mutta enpä tiedä tulisiko sitä käytyä.. Ei musta nimittäin ainakaan ennen ole salile menijäksi ollut.

 

Mittasin ihan mielenkinnosta rasvaprosenttinikin tänään aamulla ja se oli 21,4 – eli siis vähän. Näinollen voidaan päätelä että lihasprosentti on suhteessa pienempi kuin esim. ihannevuonnani 2010. Jos sitä siis olisi fiksu, nyt tulisi aloittaa massakausi ja kasvattaa lihaksia mutta yritän selvitä jotenkin muutoin..

Loppuun vielä hieman inspiroivia maanantaikuvia:

kuva: http://www.bodyrock.tv/2010/12/08/dynamo-push-up/
kuva: http://weheartit.com/entry/16103914
kuva: http://weheartit.com/entry/4654198
kuva: http://weheartit.com/entry/8128630

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.