Hae
My Project Is Me

Kevättä kohden vaalemmissa sävyissä

Jos minun tulisi nimetä tälle hetkelle jokin lempivaate, olisi se ehdottomasti neulemekko. Eikä mekon tarvitse olla edes varsinaisesti neuletta vaan ylipäätään jotain muuta materiaalia kuin perinteinen trikoo, varsinkaan kovin tiukka sellainen.

Tämä tällainen hieman muumimammanmallinen valkoinen teltta, on ollut viimeaikoina se vaatekappale mikä on eksynyt päälle aika usein. Tällä kertaa mekko oli ylläni kun kävin lasten kanssa housuostoksilla. En tiedä mitä tapahtui mutta esikoiseltani hajosi viimeisen viikon aikana polvista ainakin neljät kollarit.  Samalla vilkuilin ympärilleni jos löytyisi jotain itsellenikin ja vaalea värimaailma oli ainakin sellainen mikä alkoi heti houkuttamaan. Taisinkin sanoa puoliääneen että koko keväänä en aio pukeutua kokomustaan!


Mekko @Lindex (Kierrätetty)

Neuletakki @New Look (Zalando)

6 kommenttia

  1. tatata kirjoitti:

    Onpa nättejä kuvia! Näytät ihanalta!

  2. Paula kirjoitti:

    Wau mikä olemus ja luukki! 🙂

  3. tilda kirjoitti:

    Näytätpä freshiltä! Valkoinen pukee sua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.