Hae
My Project Is Me

Yllätikö makeanhimo?

Ja taas alkoi tehdä mieli makeaa. Jos tuntuu että makeanhimo yllättää vähän turhan usein sinutkin niin minä olen keksinyt omalla kohdallani muutaman testatusti toimivan tavan päästä siitä eroon.

Lähde liikkeelle. Listaan tämän ensimmäiseksi koska olen niin monena kertana lähtenyt salille, ottanut lompakon mukaan ja ajatellut että jos treenin jälkeen vielä tekee mieli karkkia niin kurvaan kaupan kautta kotiin. Kertaakaan en ole vielä niin tehnyt.

Syö riittävästi. Tätäkään ei voi liikaa mainostaa sillä ihan oikeasti on merkitystä makeanhimoon. Vai väitätkö että joskus ihan oikeasti kylläisenä ollessasi olet alkanut hamuamaan kaikkea mahdollista irtokarkeista mutakakkuihin? Minä en ainakaan ole.

Älä pidä herkkukätköjä. Jos sitä ei ole, ei sitä voi syödä. Herkkujen hankkiminen ei muutoinkaan ole enää nykypäiväni kovin hankalaa, ainakaan näin taajama-alueella elettäessä, eli erinöisiä hätäherkkuja tai muita vierasvaroja ei turhaan tarvitse kaapissa jemmata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.