Hae
My Project Is Me

Huolla kehoasi – matkallakin

Kaikki varmasti tietävät kuinka tärkeä rooli kehonhuollolla on, tai jos eivät tiedä niin todetaan vain että on sillä. Pelkkien venyttelyjen sijaan suositellaan säännöllistä hierontaa, jota voi vähän pyrkiä korvaamaan jo monelle tutuksi tulleella putkirullalla. Melko monelta tällainen rulla löytynee kotoa tai ainakin kuntosalilta ja ne jotka sitä aktiivisesti käyttävät niin ovat ehkä huomanneet että se avaa melko mukavasti paikkoja. Matkalle tällaista järkälettä on kuitenkin tympeä ottaa mukaan mutta tälle on olemassa loistava matkavaihtoehto: baseball- tai lacrossepallo.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/15/2015/05/P1010193

Pallo on, jos mahdollista, vieläkin brutaalimpi kehonhuoltoväline kuin rulla silla pienen kokonsa vuoksi se painautuu vielä rullaakin tehokkaammin kohdelihakseen. Tehtävässä suoriutuakseen pallon on oltava tarpeeksi kova, kuten juuri esimerkiksi baseball- tai lacrossepallo on. Pallorullailu toimii loppujen lopuksi ihan samaan tapaan kuin putkikin mutta mahtuu näppärästi mukaan matkalaukkuun.

P1010189

P1010188

/app/wp content/uploads/sites/15/2015/05/P1010184

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.