Hae
My Project Is Me

Kohti Vierumäkeä

Moikka,


Olen jo tällä viikolla varmaan jok’ikinen päivä maininnut Vierumäen urheiluopistolla järjestettävästä työpaikkani virkistyspäivästä. No mainitsen vielä kerran, sillä olen nyt kaikesta huolimatta päättänyt osallistua. Vaikka kyseessä on toki paljon muutakin kuin vain tuo itseäni erityisesti kiinnostava kuntotestaus niin siihen kuntopuoleen tosiaan kääntyy minun kiinnostukseni kaikkein eniten. Olen yhtä aikaa odottavainen että hieman huolissani – Huolissani olen koska en välttämättä pysty tarjoamaan parastani aikaisemmin kiukutelleen flunssanalun vuoksi. Tämä onneksi tuntuu nyt jääneen taakse mutta sykkeisiin varmasti ainakin vaikuttaa hapenottokykyä mittaavissa testeissä. Niinpä oikeastaan perimmäinen kysymys tässä vaiheessa on että uskallanko lähteä yrittämään ylittää aiemmat tulokseni vai pelkäänkö niin paljon epäonnistumista että jätän väliin. En pelkää, joten minä lähden.

 

Kuntotestailun vuoksi tästä päivästä, eli syntymäpäivästäni, muodostunee huikeasti erilainen kuin vuosi sitten. Vuosi sitten hyvin alkaneelle painonpudotusprojektilleni tuli hetkellinen stoppi kun kävimme Amarillossa syömässä ja minä tieten tahtoen valitsin ”läskilautasen” eli kaikkea mahdollista friteerattua.  Juuri nyt valitsisin toisin. Valitsisin itse asiassa koko ravintolan toisin. 

Paljonko sitten täytän? Joku on ehkä huomannutkin, etten ole ikääni kertonut täällä blogin puolella lainkaan. En edes silloin kun sitä on kysytty. Vastauksena on ollut että olen aivan varmasti vanhempi kuin kukaan olettaa, eli jotain 25-30 vuoden väliltä. Samassa taulukossa pysytään edelleen. Vaikkei iällä ole merkitystä niin minulla on ollut jonkinasteinen ikäkriisi varmaan siitä asti kun täytin 15 ja on siis edelleen..
Minä ja syntymäpäiväkakku vuonna 2010

Piakkoin kuitenkin, syntymäpäivän kunniaksi, nenä kohti Vierumäkeä ja kuntotestiä!

25 kommenttia

 1. Petu kirjoitti:

  Onnea! Mua luullaan myös aina paljon nuoremmaksi kuin oon…mut mitä lähemmäksi pääsee kolmeakymppiä, oon todennu sen olevan vaan hyvä juttu! 😀

 2. Maiju kirjoitti:

  Onnittelut! Ja hauskaa reissua 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Onnea onnea ! :—)

 4. Anonymous kirjoitti:

  Onnea ja tsemppiä testiin!T. Linda

 5. Bobby Jean kirjoitti:

  Syntymäpäiväonnea! Ja kuntotestiin tsemppiä!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Paljon paljon onnea 🙂 ja kiitos ihanasta tsemppariblogista ! Tsemppiä testiin ! Eikä sitä kannata pelätä, aina voi yrittää uudestaan ! Se on kumma, miten aina silloin kuin olisi jotain, tulee kipeäksi..- Heijji

 7. Anonymous kirjoitti:

  Onnea Synttärisankarille :)!Hyvät tsempit kuntotesteihin, hyvin ne menee !!!Täällä odotellaan jo kuulumisia tulevan viikonlopuntapahtumista.

 8. Eve kirjoitti:

  Onnea ja tsemppiä testeihin 🙂

 9. Anonymous kirjoitti:

  Lämpimät onnittelut synttärisankarille ja tsemppiä testiin! Olen jäänyt suorastaan koukkuun innostavaan blogiisi!

 10. Janette kirjoitti:

  Oikein ihanaa syntymäpäivää kaunis!! Niin ja tietysti superisti tsemppiä testeihin 😉

 11. Anonymous kirjoitti:

  Onnittelut! Eksyin tälle blogille tällä viikolla, kun itse olen siinä tilanteessa, että palasin juuri vanhempainvapaan töihin ja mies jäi kotiin hoitomaan meidän kohta 10kk ikäistä poikaa ja hoitaa sitä aina ens vuoden puolelle. Mielenkiinnosta sitten kahlasin melkein koko blogin läpi. :DIteki täytin tänä vuonna jo 30v.. ikäkriisihän siitä tuli. :/ Nyt pitäis saada itelle se motivaatio painon loppurutistukseen. Painon sain -4kg raskauden alkupainosta (raskaudesta tuli +12kg), mutta se kiva mahamakkara ja löysyys vyötäröltä pitäisi saada pois.. eli rasvaa pois, rasvaa pois. Jospa se motivaatio tässä pikku hiljaa kun työrutiinit alkaa sujua.Hauskaa Vierumäkireissua. Iteki oli siellä kerran synttärilahjana..

 12. Janika kirjoitti:

  Paljon onnea! Ja kyllä olet muuttunut viime synttäreistäsi!

 13. Anonymous kirjoitti:

  Mitä teet työksesi? En ole varma oletko kertaakaan maininnut sitä!

 14. Anonymous kirjoitti:

  Niin ja tietysti tärkein unohtui! Siis oikein mahtavaa syntymäpäivää! Vietä hauska ja mukava pv, olet sen ansainnut!! 🙂

 15. Lintunen kirjoitti:

  Paljon paljon onnea mahtavalle naiselle! :)Mua luullaan aina nuoremmaksi. Babyface ja viattomat suuret silmät olkoon syynä siihen 😀 Kymmenen ja kahdenkymmenen vuoden päästä oon vain kiitollinen siitä.

 16. Mari kirjoitti:

  Onnittelut täältä Lapista =) Saan kiittää sinua omasta muodonmuutoksestani (- 7,2 kg) joka tosin jatkuu vielä.

 17. amma kirjoitti:

  Paljon paljon onnea 🙂 ja tsemppiä kuntotestiin, malta ottaa kuitenkin rauhassa flunssakipeilyn vuoksi!

 18. Eli kirjoitti:

  Hyvaa synttaripaivaa ja tsemppia kuntotestiin! 🙂

 19. Mokkis kirjoitti:

  Paljon onnea!:)

 20. Elli kirjoitti:

  Onneaonnea!:) Missä ravintolassa sitten kävitte?http://id-bn.blogspot.fi

  • jennie kirjoitti:

   Tänä vuonna ei siis mihkään mentykään kun lähdin tuonne Vierumäellä mutta jos olisi menty niin olisin halunnut jotain ihan muuta kuin Amarillon 🙂

 21. Hanne kirjoitti:

  Onnea! Olet huippukunnossa olevan näköinen. Kaunis oot tuossa vuoden takaisessakin ja vauva näkyvissä 🙂

 22. ~LOVE~ kirjoitti:

  ONNEA KAUNOTAR!!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.