Hae
My Project Is Me

Amerikkalaiset pannarit terveellisemmin

Kuinka usein te huomaatte mielenkiintoisen reseptin ja lähdette kokeilemaan? Minä ainakin melkoisen usein ja yksi viimeisimmistä on ollut täällä Fitfashionin blogeissa pyörinyt mainos Valion rahkaletuista. Jos banaaniletut alkavat kyllästyttämään eikä jämäpuurostakaan jaksa paistaa vohveleita niin tässä yksi herkullinen vaihtoehto kokeiltavaksi. Koostumus muistuttaa amerikkalaista pannaria ja maku on mahtava.

P1060719

Rahkaletut (4-6kpl)

 • 200g maustettua rahkaa (käytin itse Vainlija Skyr)
 • 1 kananmuna
 • 1/2dl jauhoja (Käytin itse vehnäjauhoja (2/3) sekä vanilijan makuista proteiinijauhetta (1/3)
 • (vanilijasteviaa)

Sekoita kaikki aineet keskenään ja paista lettupannulla öljyssä/voissa (Itse käytin kookosöljyä) Nauti joko sellaisenaan tai esimerkiksi tuoreiden marjojen kanssa.

P1060722

P1060731

Ja paitsi että nämä maistuvat herkulliselle niin ne ovat myös ravintoarvoiltaankin tervetulleita ruokapöytään myös jatkossa. Jakajana käytin kuutta ja paistoöljyn ravintoarvoja ei ole sisällytetty.

koko annos kpl
hh 21 3,5
rasva 8 1,3
p 38 6,3
kcal 320 53,3

2 kommenttia

 1. lotta kirjoitti:

  moikka! osaatko sanoo voiko kananmunan tilalla käyttää kahta valkuaista ja käykö jauhoiksi pelkkä proskujauhe? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Varmasti voi käyttää pelkkää valkuaistakin, tosin silloin saattaa olla etteivät irtoa niin hyvin pannulta.Periaatteessa pelkkä protskujauhekin varmaan riittää, mutta koostumus saattaa muuttua. jauhoja kuitenkin on loppupeleissä niin vähän että tuskin muutos on radikaali.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.