Hae
My Project Is Me

Vanhan loppu, on uuden alku

Moikka,

Minulla on ollut onni viettää mahtavaa viimeistä lomapäivää aurinkoisissa merkeissä puuhastellen vähän sitä sun tätä kesäkivaa.

kuva 1(59)

kuva 4(27)

Mukaan mahtui myös minimatka Kreikkaan, kun viimein kolmannella yrittämällä pääsimme Tikkurilan torilla sijaitsevaan, paljon kehuttuun, Kreikkalaiseen ruokakojuun syömään. Minä en oikeasti ole Kreikassa käynyt kuin viimeksi pikkutyttönä, eli sinänsä en ole mikään tuon kojun ruoista sanomaan mutta.. Mutta, tiedustelin eräältä tutulta, jonka puoliso on kreikkalainen, heidän kokemuksiaan kyseisestä paikasta melko vuolain kehuin. Mistään gurmet-ruoasta ei ole kyse mutta mukava miniloma Kreikkaan tästä aurinkoisesta illasta sitten syntyi. Ostamani Souvlakin (?)  hinta oli 5€ ja roiman kokoisen palan baklovaa sai 3€:lla.

kuva 3(42)

kuva 4(26)

kuva 5(16)

Huomenna kutsuu sitten  paluu työelämään (iik!) ja vaatteetkin on katsottu valmiiksi. Tästä se uusi arki sitten alkaa. Kiitokset myös kaikille teille tuohon Fitfarmin BC:hen kommentoineista (sekä toki muutoinkin). Blogi tulee varmasti pysymään maanläheisenä myös jatkossa sillä se on vain se, kuka minä olen ihan itsekin. Tulen vielä vastaamaan teidän kommentteihinne mutta juuri nyt, alan valmistautua huomiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.