Hae
My Project Is Me

Poltetta hauiksiin

Moi,

En muista missä artikkelissa/lehdessä/mediassa oli mainitaa liikkeistä, joita jokaisen naisen tulisi tehdä. No tässä samaisessa artikkelissa suositeltiin muunmuassa leuanvetoja, lankkua ja kyykkyjä vapaalla painolla sekä täsmäliikettä hauiksille..

IMG_1037

 

Hauikset vinopenkissäEi mikään uusi tai ihmellinen juttu, mutta liike jota minulla esimerkiksi ei ole koskaan ollut ohjelmassa mukana. No nyt olen jonkun kerran näitä väännellyt treeneissäni ja voin sanoa että yksi suosikki-inhokkiliikkeistä se taitaa olla. Taitaa olla myös ainoita liikkeitä kun oikein katsoin peilistä että pienenpienihauiksenalkuhan se siellä pullisteli. Hauiksen lisäksi ottaa olkiin aika reippaasti. Se että onko tämä mahtava massaliike, en sano mitään sillä ainakin senverta pienillä painoilla minä näitä hinkkaan mutta kunnon poltteen se ainakin saa aikaan. It’s a thin line between love and hate.. 

IMG_1030

IMG_1024

IMG_1032

IMG_1034

4 kommenttia

 1. Nelli kirjoitti:

  Moikka, sori, että menee nyt aiheen vierestä, mutta pakko udella mitkä noi sun kuulokkeet on? Ilmeisesti langattomat? Sellaset ois ittellä hakusessa, mut ei oikein tiedä mitkä olis hyvät. Osaatko antaa noista omistas arviota käviskö juostessa myös? eli pysyykö hyvin paikallaan?

  • jennie kirjoitti:

   Saa mennä ohi aiheen 🙂 Langattomat kuulokkeet on kyllä paras hankinta mitä olen salitavaroiden suhteen varmaan ikinä tehnyt. Vieläkin osaan nauttia ja arvostaa sitä vapautta, joka langattomuudesta tulee (ja nämä ovat sentään olleet käytössä jo lähes vuoden). Omani ovat ehkä markkinoiden edullisinta mallia ja yhteistyön kautta saadut (tämä malli http://www.mobilefun.fi/23110-avantalk-jogger-bluetooth-kuulokkeet-musta.htm). Ovat kyllä ajaneet asiansa ja olleet todellakin arvoisensa.

   Minulla pysyy paikalla hyvin mutta avopuolisollani taas eivät ollenkaan (mutta hänen kalliit vempeleensä eivät taas soveltuneet omaan korvaani mutta se on ehkä kuulokkeen muodon syytä). Toki, kalliimmissa vehkeissä on parempi äänentoisto mutta minulle tämä on ihan riittävä. Volyymia saa säädettyä näppärästi toisesta kuulokkeesta ja toisesta taas voi vaihtaa kappaletta. Olen ollut tyytyväinen.

   Tarkempaa arviota löytyy täältä: https://myprojectisme.vaikuttajamedia.fi/2014/05/15/anna-sen-soida/

 2. Tiina kirjoitti:

  Itse olen lopettanut hauiskääntöjen tekemisen, kun tuntuu että mulla hauis on edellä kaikkia muita lihaksia ja mielestäni menee jo sillä rajoilla, että on vähän miehekkään näköistä. 😀 Omassa päässä tää kuvitelma varmaan… Mut ajattelin, että se saa ihan tarpeeksi rasitusta selkätreenissä. Mutta noista kuvistasi tuli mieleen kysymys: käytät ilmeisesti langattomia kuulokkeita, voitko suositella jotain hyviä?

  • jennie kirjoitti:

   Positiivinen ongelma 😉

   Vastasinkin tuohon ylle melko kattavana (ja kuitenkin lyhyenä) settinä minianalyysin kuullokkeistani. Liitän sen tähän.

   Langattomat kuulokkeet on kyllä paras hankinta mitä olen salitavaroiden suhteen varmaan ikinä tehnyt. Vieläkin osaan nauttia ja arvostaa sitä vapautta, joka langattomuudesta tulee (ja nämä ovat sentään olleet käytössä jo lähes vuoden). Omani ovat ehkä markkinoiden edullisinta mallia ja yhteistyön kautta saadut (tämä malli http://www.mobilefun.fi/23110-avantalk-jogger-bluetooth-kuulokkeet-musta.htm). Ovat kyllä ajaneet asiansa ja olleet todellakin arvoisensa.

   Minulla pysyy paikalla hyvin mutta avopuolisollani taas eivät ollenkaan (mutta hänen kalliit vempeleensä eivät taas soveltuneet omaan korvaani mutta se on ehkä kuulokkeen muodon syytä). Toki, kalliimmissa vehkeissä on parempi äänentoisto mutta minulle tämä on ihan riittävä. Volyymia saa säädettyä näppärästi toisesta kuulokkeesta ja toisesta taas voi vaihtaa kappaletta. Olen ollut tyytyväinen.

   Tarkempaa arviota löytyy täältä: https://myprojectisme.vaikuttajamedia.fi/2014/05/15/anna-sen-soida/

   Paremmista kuulokkeista ei kertaluontoista testiä lukuunottamatta ole kokemusta mutta en ole kokenut tarpeelliseksi sellaisia hankkiakaan sillä nämä ovat olleet minulle ihan riittävän hyvät enkä ole siis paremmasta edes haaveillut. Omalta puoleltani von vain suositella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.