Hae
My Project Is Me

Every cloud has a silver lining

Moi,

Kun nyt niin kovasti hehkutin pääseväni kahden kuukauden odotuksen jälkeen kampaajalle niin onhan se nyt tännekin tultava lopputulos esittelemään. Ehkä se on ihan piristäväkin perjantain kevennys kovin laihdutuspainotteisen viikon jälkeen.

Tosiaan, halusin lähteä kampaajalle hakemaan hieman jotain lmmintä sävyä, omasta mielestäni täysin värittömään ja harmaaseen hiukseeni. Kampaaja oli minulle täysin uusi tuttavuus ja kerroin mitä haluan. Muutaman tunnin käsittelyn jälkeen lopputulos oli tämännäköinen:

Ai ettekö huomaa eroa edelliseen? Ei hätää, en minäkään. Huoh! Sama harmaa hius katsoo minua edelleen päivittäin takaisin peilistä. Hiukseen laitettiin kyllä vaaleita raitoja mutta tyveä ei värjätty lainkaan. Kampaaja vakuutteli minulle että pelkät vaaleat raidat kyllä kirkastavat ilmettä tarpeeksi mutta mielestäni niin ei nyt kyllä käynyt. Lopuksi tottakait kampaaja kysyi onko hyvä niin asiallisena suomalaisena vastasin että on (osittain kyllä ehkä myös siksi että mukana ollut puolivuotinen alkoi olla totaalisen kyllästynyt kampaajalla istumiseen ja sitä huutoa ei kyllä kestänyt kukaan).

Mitään vikaahan ei hiuksessa sinäänsä ole, se nyt vain sattuu olemaan aivan samanlainen kuin ennen kampaamokäyntiä. Mieluummin kuitenkin näin kuin se että väri olisi mennyt jotenkin ihan pieleen; Nyt tämä on tästä vielä hellpo korjata ja voipi olla että varaan vielä tänään uuden kampaaja-ajan marraskuulle.No saipahan sitä ainakin hieman leikattua.

Onneksi jokaisella sadepilvelläkin on hopeareunus – Kävin kampaajalla siis keksiviikkona ja luonnollisesti illalla harmittelin asiaa myös poikaystävälleni. Torstaina sitten tämä ihanuus oli ostanut minulle piristykseksi menetetyn lämpimän hiussävyn tilalle jotain muuta lämmintä, nimittäin kengät:

Uggien jalanjäljessä siis mennään näissä(kin) nahkakengissä joiden sisävuori ja -pohja on lampaanvillaa. Kyllä tytön nyt kelpaa odotella talvea 🙂

Yksi kommentti

  1. Mimmu kirjoitti:

    Oi ihanaa, sait ne sittenkin 🙂 Täällä vielä odotellaan sitä 500 eurosta, ei oo näkyny 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.