Hae
My Project Is Me

Ruma ja läski

Näytän väsyneeltä. Mikään vaate ei istu päälleni. Olen ruma ja läski. Hiuksetkin ovat ihan kamalat. En jaksa mitään. Kaikki ruokakin tuntuu olevan mautonta huttua. Ulkonakin on ihan liian harmaata ja kylmää. Mikään ei ole hyvin. Mikään ei huvita.

Olo on ollut hieman vetämätön jo useampana päivänä mutta nyt kevätflunssa on alkanut vaikuttaa omaan olotilaan ihan toden teolla. En ole varsinaisesti kipeä mutten ihan tervekään ja pahinta kaikessa on ehdottomasti se kuinka ilottomalta oma olo tuntuu. Tiedän etten ole oikeasti ruma tai läski mutta tässä flunssamasennuksessani se, ja moni muu negatiivinen asia, tuntuu aivan liian todelta.

En ole koskaan pitänyt itseäni minään ylipositiivisena superihmisenä mutta kun vertaa tämän hetkistä olotilaani siihen mitä se vielä muutama päivä taaksepäin, normaalioloisena, oli, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. Nyt pelkään että oliko oma positiivinen vireeni ennen flunssaa vain jokin tilapäinen mielenhäiriö. Entä jos en olekaan sellainen vaan tällainen perussynkistelijä? En halua olla tällainen. Haluan olla taas se Jenni, joka jaksaa innostua pienistäkin jutuista ja nauttii elämästä. Haluan olla taas se tyyppi jonka lasi on ennemmin puoliksi täynnä kuin puoliksi tyhjä.

Kuinka ikävää elämä olisikaan jos ihan oikeasti ajattelisin asioista yhtä negatiivisesti kuin blogitekstin alussa kirjoitin. On huomattavasti helpompaa ja ennenkaikkea mukavampaa, olla kun asioita katsoo hieman positiivisemmin ja uskoo niihin kaikkiin mahdollisuuksiin mitä voi saavuttaa. Oletteko te koskaan huomanneet omassa olotilassanne, ja erityisesti mielialassa, muutoksia sairastuessanne?

8 kommenttia

 1. Natu kirjoitti:

  Moi!
  Et. ole läski ja ruma,kevät väsymyksen merkki näytää olevan,suositelen otaa yhteyttä TCM asiantuntijan kanssa yhteyttä paikka kunnalta missä asut.Viiden hoitokerran jakso auttaa tosi paljon.Elämä on ihana.
  Terkuja parantaja

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos sinulle. Itse uskon että tässä vaiheessa kyse on vain flunssaisen olon aiheuttamasta ajoittaisesta surkuttelusta mutta jos oireilu tuntuu jatkuvan pidempään niin pidän sinut mielessä.

 2. Nimetön kirjoitti:

  Täällå samaa flunssaa ettei ole kunnolla kipeä muttei tervekään olo

 3. Jemina kirjoitti:

  Mä huomaan ainakin omassa mielialassa vahvasti sen että jos oon vaikka flunssassa niin mun mieliala kyllä laskee.. En pääse treenaamaan, syöminen on usein ihan hyvää mutta lähinnä syön paljon vähemmän ja nukkuminenkin saattaa olla vaikeaa vaikka se olisikin paras lääke. Turhadun kaikkeen ja sitten onkin muodostunut oikein mukava kombo tästä kaikesta…

  Mutta hei ihanaa pääsiäistä ja tsemppiä sulle <3

  Mun blogissa videota mun tän hetken lemppari aamupalasta <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/lemppari-aamupala-talla-hetkella-video.html

  • jennie kirjoitti:

   Nami, mikä herkkuaamupala – ei ihme että on tän hetken lemppari. Maistuis muuten mullekin 😉 Sinulle myös oikein ihanaa pääsiäistä ja lämpeneviä kevätpäiviä <3 Itse yritän lepuuttaa senverta että olo paranisi ja mieliala kohenisi.

 4. Kiti kirjoitti:

  Mielialani laskee kipeänä mutta joskus ihan ilman syytäkin. Toisinaan vaan on sellaisia päiviä, ettei mikään nappaa. Silloin ei auta muu kuin mököttäminen. 😀 Yleensä seuraava päivä on jo parempi.

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/rumapaivat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *