Hae
My Project Is Me

Bodylicious! Näin saat unelmavartalon

Moi,

Ja anteeksi etten ole kaikkiin ihaniin kommentteihinne vastannut ennen tätä päivää. Olen ollut vuoteen omana, ihan kirjaimellisesti viimeiset päivät. Pieni flunssa ei minua nujerra mutta nyt oltiin jo sellaisilla rajoilla että ainoa sopiva paikka oli oma vuode.  Voin sanoa että 48h makaamisen jälkeen ei kroppa ole ehkä ikinä ollut näin jumissa. Edelleen olo on hitusen hutera mutta minun oli pakko päästä vähäksi aikaa ulos ja liikeelle.

IMG_0561

IMG_0555

Treenejä ei ilmeisesti tarvitse hetkeen miettiä sillä senverta reippaasti sydän sykähteli rauhallisen kävelyn tuloksena. Toki omaan heikkoon kuntoon vaikuttaa varmasti se että en tosiaan ole tehnyt muutamaan päivään muuta kuin maannut ja ruoavaliokin on ollut heikon puoleinen. Kun olotila viikonlopun aikana hivenen parani, pääsin myös käsiksi kauniinnäköiseen kirjaan.

IMG_0569

Kirja, Bodylicious!,  on kahden hyväkroppaisen naisen tuotos terveeseen, timmiin kroppaan. Huomasin pian etten itse ole kohdeyleisöä mutta kaikesta huolimatta kahmin kirjan loppuun saman päivän aikana. Vaikka kirjassa ihan hyviä vinkkejä ruokavalioon ja treeniin (kotona suoritettavaksi ilman välineitä) annetaankin niin silti anti jää jotenkin pliisuksi. Viihdyttävä kirja on, sitä en kiellä, mutta jotenkin olisin odottanut itse enemmän. Ehkä tämä arvio johtuu juuri siitä, etten ole kymmenen-viisitoista vuotta nuorempi. Voisin kuvitella kuinka lukioikäinen minä, pitäisi kirjaa parhaana ikinä sillä sen ulkoasu ja kirjoitustyyli tuo mieleen esimerkiksi Cosmopolitanin. Se mistä sensijaan pidin erityisesti niin kirja on salliva; Kirjoittajat ymmärtävät että elämässä on poikkeustilanteita, elämässä on juhlia (joskus jopa kosteitakin sellaisia) ja he antavat vinkkinsä myös näihin tilanteisiin. Lisäksi ohjeistettuna on kokonainen kolmen viikon bikini bootcamp treeniohjeineen ja ruokavalioineen. Toinen mistä tykkäsin oli ajattelutapa siitä että vähän on parempi kuin ei yhtään. Tämä esimerkiksi treeneissä, mieluummin 20min lenkki kuin ei lenkkiä ollenkaan. Komppaa melkopitkälti omaa ajatusmaailmaani siitä kuinka pienistä teoista syntyy se iso muutos.

IMG_0570

IMG_0571

Omani on lainattu kirjastosta kuten aika moni kirja joita lueskelen. Kaukana ovat ne ajat jolloin kuvittelin kirjaston tarjoavan aineistoa vain lapsille sekä lukion kirjakursseille. Jos siis kirjasto ei ole tuttu paikka niin suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *