Hae
My Project Is Me

Anna hyvän kiertää..

Moi,

Olen viimepäivinä ollut oikein supertehokas ja kaiken muun ohella käynyt läpi, pessyt ja kuvannut vaatteita huutonettiä varten. 

Tulin tosiaan tutuksi tuon puljun kanssa kun kesällä latasin myyntiin jonkun 300 vaateartikkelia varaston uumenista. Luulin jo että se oli siinä mutta kesällä tuli vielä toinenkin setti, kävin välissä kirppiksellä myymässä ja vieläkin löytyi lisää vaatetta myyntiin. Ei siis ihme että alkusyksystä iski paniikki ettei ole mitään päällepantavaa 😀

Nyt sitten taas, lähinnä tämän laihtumisprosessin vuoksi, pääsin taas näihin ”iloihin” käsiksi. Ja vieläkin on vaatetta jäljellä, tosin ne saavat odottaa kesää. Ellei tässä sitten innostu välissä vielä myymään noita olemassa ja käytössä olevia vaatteita.. 
Tästä lähdettiin liikkeelle, tai oikeastaan tavarat ovat jo tässä koon mukaan lajiteltuna:

Tällä kertaa päädyin myymään myös palan sydäntäni eli kenkiä – en tiedä miksi kengistä luopuminen on niin paljon vaikeampaa kuin vaatteista tai laukuista mutta nyt päätin olla urhea: 


Ja muun muassa jotain tällaista niistä saatiin aikaan (kuvasin muutamia asukokonaisuuksia myös päälläni, yhdistelin siis paketin tarvikkeita keskenään ihan niiden perinteisten vaatekuvien lisäksi, jos vikka editäisivät myyntiä).


Olipa muuten ihanan piristävää kun sai kerrankin rajata kuvista oikein suosiolla pään pois J

Laittelen näitä tuotteita vielä pitkin tätä loppuviikkoa myyntiin (tällä hetkellä vain kenkiä) mutta jos kiinnostusta löytyy niin tästä pääsette tutkailemaan mitä kaikkea siellä onkaan:

http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?sellstyle=K&classification=0&status=N&stype=A&tits=&seller=nyplis&bidder=&location=&odir=A&cat=%25&start=0&num=50&opuh_otheritems

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.