Hae
My Project Is Me

Tekosyitä liikkumattomuudelle

Moikka,Viime viikon liikuntasaldo jäi jokseenkin pieneksi. Ihan omaksi hämmästyksekseni huomasin että kaikki liikunnat sijoittuivat joka toiselle päivälle. Tämä ei suinkaan ollut tarkoituksellista vaan näin nyt vain sattui käymään.Kuten kuvasta huomaa on minun vakioitu iltakävely jäänyt kokonaan pois. Viime viikkoinen kävelysaldo arkipäivinä osui sellaisille päiville etten ole ollut töissä, ainakaan kokopäivää. Pojan haen päivähoidosta vasta hieman vajaa kuusi ja kello on vähän kuuden jälkeen kun olemme kotosalla. Kun jotain hieman syö ja laittaa aamusta asti treenikassissa olleet salikamat kuivumaan niin yhtäkkisesti kello onkin jo sen verta että ei lähdöstä oikein tule mitään. Ehkä se on vain pieni tekosyy jäädä iltaisin kodin lämpimään mieluummin kuin toppautua ulos. Ainakaan ihan joka ilta.  

Kotialueen maksimaalinen lumisaldo tähän saakka


Uimaanhan en päässyt viime viikollakaan. Keksin myös siihen loistavan tekosyyn; Pesemätön uimapuku. Tätä tekosyytä ei tälle viikolle enää ole joten huomenna aion ihan oikeasti sinne uimaan mennä.Salista ei viime viikolta ole raportoitavaa. Kolmasti siellä kävin ja neljäs kerta olisi ollut ihan tervetullut. Viikonlopulle kun vain osui kaikenlaista. Koska jostain yllättävästä syystä säännöllisessä työssä käyvälle viikonlopuille osuu kaikkea, niin en vieläkään ole päässyt testaamaan LM Grit-tunteja, jotka menevät lauantaisin klo 12.00 (tai ainakin menivät). Samasta syystä en myöskään ole päässyt sunnuntaisin pidettävälle NTC Get Strong tunnille. Ensi viikonloppuna ei pitäisi olla mitään ihmeellistä ehkäpä siis silloin.

8 kommenttia

 1. Pia kirjoitti:

  No ei toi mun mielestä oo pieni liikuntasaldo, ihan jees käydä 3 kertaa salilla 🙂 Mut tietenkin jos oot tottunut liikkumaan tosi paljon niin pieneltä se varmaan tuntuu.

 2. Eikku kirjoitti:

  Minusta myös ihan hyvä viikko. Treeniblogimaailmassa saattaa ehkä hämärtyä se, mikä on oikeasti riittävä tai jopa hyvä suoritus. Sinullakin kun on pieni lapsi, niin tuo viime viikko on erinomainen suoritus liikkumisten puolesta. Mutta auttaisiko se, että kun sinne salille pääsee ja ehtii, niin siellä sitten tosiaan ottaisi itsestään kaiken irti – poislukien kevyet viikot? Ehkä se toisi tyytyväisemmän olon tällaiseen viikkoon, kun omasta mielestään liikuntasaldo jää pieneksi. (Ymmärsin aiemmista kirjoituksistasi, että et ole ihan varma, onko treeni tarpeeksi rankkaa.)

  • jennie kirjoitti:

   Laatuhan varmasti korvaa määrän mnessakin asiassa ja aikanaan joku minulle vinkkasikin Optimal Performamcen erääseen asiakkaaseen joka kanssa liikkui ihan hurjia määriä kehittymättä. Aloitettuaan yhteistyön niin liikuntamääriä vähennettiin ja keskityttiin tehokkaampaan harjoitteluun. Mutta siis pointisassi on ehdottomasti perää ja ehkäpä juuri siksi viikkosaldo tuntui pieneltä vaikka määrällisesti toki hyvä onkin.

 3. Fitnessmamma kirjoitti:

  Kiva löytää treeniblogi, jossa kivasti vähän kaikkea. Itse aloittelen juuri blogiani, pitäisi saada kroppa kuntoon lapsen jälkeen. Perinteisesti kesäksi kuntoon 🙂 Aika hyvinhän sinullekin on liikuntaa kuitenkin tälläkin viikolla. Pitäisi itsekin hyödyntää hyötyliikuntaa ja mennä joskus pyörällä kauppaan jne.

  • jennie kirjoitti:

   Täältä todissn löytyy varmaan tekstiä vähän kaikesta. Toisinaan enemmän asiapohjaista ja aiheeseen liittyvää mutta joskus jotain ihan muuta. Mukava että löysit tiesi tänne :)Onneksi kesäksi ehtii tekemään vielä ihmeitä oman itsensä kanssa joten tsemppiä vain hurjasti blogin pitämiseen ja kesäkuntoprojektiin!

 4. Katarina Klinge kirjoitti:

  Munkin mielestä toi näyttää oikein hyvältä treeniviikolta! itselläni ei ole lasta ja olisin tosi tosi tyytyväinen itseeni, jos saisin itseni tuon verran liikkumaan viikossa! itse asiassa tuo olisi mun tavoite tällä hetkellä.. Mulla jää liikunnat pariin kolmeen jumppatuntiin viikossa.. eli eipä hääviä. Mutta edes jotain.

  • jennie kirjoitti:

   Näin jälkikäteen katsottuna niin sehän näyttää oikein mallikkaalta – ehkä se vähyyden tunne syntyi jokatoisesta välipäivästä, tiedä sitten 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.