Hae
My Project Is Me

Kuinkas sitten kävikään

Moikka,

Eipä tarvinnut kovin kauaa odotella sitä överipäivää :/ Olin jotenkin niin innoissani onnistumisestani että päätin maanantaina vähän nautiskella – eihän yksi kerta mitään haittaa. Eikä se haittaisikaan, jos se jäisi vain yhteen tai kahteen kertaan. Siihen pyritään tässä kuussa, nyt on siis yksi kerta takana ja, noh, risteily edessä että siitä varmaan tulee sitten se toinen.

Kuten siis aiottu, keräsin tunnollisesti syöminkini ylös myös mässäilypäivältä. Ja tältä se siis näytti:

Aamupäivä,  klo 8-12

 • Kuppi kahvia maidolla
 • Smoothieta
 • Vitamiinit
 • Kaksi pientä korvapuustia ( yhteensä ehkä nyrkin kokoinen annos)
 • Tupla Shuffle
 • Kävely

Päivä, klo 12-16

 • Smoothie
 • Naudanjauhelihalla ja kasviksilla täytetty paprika ja salaattia
 • Kaksi tupla shufflea
 • Pieni korvapuusti
 • Mars-jäätelöpatukka
 • Jillian+oma lihas
Alkuilta, klo 16-20
 • Kävelylenkki, jonka yhteydessä kaupassa käynti
 • Fazerin kesti-leipää noin 250g eli melkoisen monta viipaletta, päällä oivariinia ja muutamssa juustoa (yhteensä neljä siivua)
 • 180g karkkia (näitä popsittiin pitkin iltaa)
Ilta, 20->
 • Tilattu pizza
 • 0,5l vanilijajäätelöä jossa rouhittua suklaata
 • suklaata vähän muutenkin (yhteensä kymmenen palaa rouhe mukaan laskettuna)
Pizzaa tuli tilattua niinkin helposta syystä että kauppaan lähtiessä oli jollekulle naapurille toimitettu pizzaa valkosipulin kera ja se tuoksu rappukäytävässä vaan oli niin hyvä (taas yksi syy lisää toivoa muuttoa pois kerrostalosta). Poikaystävälläni oli jostain syystä jäänyt päivän aikana ruoka syömättä niin hän innostui ehdottamastani pizzasta sen verta paljon että ei se auttanut kuin tilata (tässä vaiheessa olin jo itse ajatellut että ei sitä pizzaa tarvitsisi tilata..).  Hyvältä se maistui, ei käy kieltäminen.
No minkäänmoista ravintoainelistausta en tästä tehnyt mutta jokainen nyt näkee jo heti että hiilareita ja rasvaa.. ja vielä vähän lisää rasvaa ja hiilareita  huonolaatuisia sellaisia. kaloreita tullut syötyä ainakin 5000kcal. Ei siis mitään käsitystä paljonko tuollaisessa tilatussa pizzassa on kaloreita mutta heitin sille arvon 2000kcal. Hui! Jos ajatellaan että kulutan kävlylenkillä sen 150kcal niin edessä on melkoisen monta hikistä lenkkiä siis..
Seuravaana aamuna vaaka kuitenkin näytti 53,8kg – eli  vain kilon enemmän kuin maanantaina. Olin tästä kyllä melko yllättynyt sillä odotin melkoisen paljon isompia lukuja.Siltikään tuo mässäileminen ei ollut hyvä juttu – kärsin nimittäin koko tiistain todella huonosta olosta. Olo oli aivan samanlainen kuin silloin kun on ollut hieman juhlimassa. Aloinkin sitten miettimään että onko viimeaikaiset huonovointisuuteni lasillisen jlkeen johtunet sittenkin vain siitä että on tullut syötyä niin huonolaatuisesti. Olisi mielenkiintoista tietää että mikä tämän olon aiheutti.

Tämä huonovointisuus ei sitten lähtenyt millään pois, ei edes liikunnalla. Inhottavaa. Jälleen hyvä syy olla harjoittamatta moisia övereitä. Mutta seurasi tästä jotain hyvääkin – eipä ole tehnyt tippaakaan mieli mitään herkkuja tai pizzoja.Täytyy vain muistaa tämä tunne ja nämä ajatukset kun seuraavan kerran harkitsee moista mässäilyä.

Niin ja nyt kaiken tämän jälkeen,  paino välipäivän jälkeen tänä aamuna on 53,7kg joka siis myös yllätti minut – tosin tällä kertaa ei niin iloisesti. Eilen kuitenkin jumppasin, lenkkeilin ja kävin tangolla sekä söin ihan normaalisti. Sen siitä saa, nyt pudotellaan sitten koko viikko noita maanantain mässäilyjä. Voi vain kysyä itseltään että oliko se tämän kaiken arvoista vai olisiko pärjännyt vähemmälläkin?

4 kommenttia

 1. Mimmu kirjoitti:

  Älä stressaa muru <3 noita päiviä sattuu varmasti kaikille ja toi 53,7kg ei ole ollenkaan huono paino 🙂 Ootko muuten selvitellyt ollenkaan mitä imetys noin keskimäärin kuluttaa? Joskus oon kuullut jonkun arvion noin 500 kalorista, melko paljon mun mielestä. Joten ehkä se n.1300 kaloria päivässä on liian vähän sulle? Pointtina tässä sekamelskakommentissa siis, että jos söisit päivittäin vähän enemmän niin ehkä tollasia ylilyöntejäkään ei sattuisi kovin usein? Tosin eipä sulle nyt niitä usein oo sattunut tähänkään mennessä 🙂

 2. jennie kirjoitti:

  Mimmu, Oon kans lukenu/kuullu että keskimäärin kuluttais sen 500kcal. En kyllä usko että ainakaan omalla kohdallani olisi kuluttanut mutta ei tosiaan voi tietää. Nythän tuo imettäminen on vähentynyt melko reippaasti kun täällä syödään ”oikeitakin ruokia” eli sen varaan en kauheesti uskalla laskea 😀 Ja tuohon syömispolitiikkaan tullaan palaamaan vielä blogin puolella, oon nimittäin muutamaan otteeseen miettinyt ihan samaa että tulisiko sitä repsahdeltua vähemmän jos söisi päivittäin enemmän. Tähän siis palataan vielä.

 3. Ninni kirjoitti:

  Pitäähän se olla myös herkkupäivä, ainaki mulla 😉 Mutta se tietysti harmittaa itse kutakin, kun ei oo tarkotus viettää herkkupäivää ja sit repsahtaa 🙁 Tsemppiä! Oot tosi reipas nainen ja vielä äiti :)<3

 4. jennie kirjoitti:

  Kiitokset Ninni lohdutuksesta – tästä jatketaan eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *