Hae
My Project Is Me

Hetki hyvinvoinnille*

*Sisältää mainoslinkkejä

Moi,

Minulla on teille salaisuus – olen maailmankaikkeuden huonoin venyttelijä ja rentoutuja. Venyttelen kyllä aina treenin päätteeksi mutta se on aina sellainen nopea muutaman minuutin pakollinen paha. Jos oikein kiire tulee niin mieleen hiipii ajatus venytellä sitten illemmalla kotona mutta se onnistuu yleensä vielä heikommin. Niinpä kun minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla jo täälläkin tutuksi tulleen Dancetone-sarjan venyttely ja rentoutus-dvd:tä, en voinut olla onnellisempi. Tässä se nyt olisi ratkaisu minunkin haasteeseen.

 

Itse dvd on luonnollisesti suomeksi puhuttu ja nimestään huolimatta ei joogamaisia liikkeitä varsinaisesti sisällä. Tarkoituksena on kuitenkin hakea rentoutta, liikkuvuutta ja hetkellistä rauhoittumista, joka taas sopii jooga-käsitteen alle. Rauhallinen ja rauhoittava musiikki, saavat mielen helposti irti arjen kiireestä ja stressistä ja toimii siis toivotulla tavalla ainakin minulla. Tämä tietysti vaatii sen että liikkeet voi suorittaa rauhassa.

Liikkeethän on suunniteltu siten että niiden suorittaminen onnistuu vaivatta oman olohuoneen lisäksi myös luonnossa. Tarvittaessa lenkille voi ottaa mukaan mukana tulevan liikeopasvihkosen muistin virkistämiseksi. Ehkei ihan vielä kannata paukata kevätpakkasten sekaan kylmettymään mutta minä kyllä pyrin tämän vartin päivässä käyttämään hyväkseni ihan päivittäin omassa olohuoneessa.

 

Jos joku muukin kaipaa itselleen ohjattua rauhoittumistuokiota niin dvd:n tilaaminen onnistuu kätevästi Dancetonen verkkokaupasta. Ja jälleen kerran tilaukseen on mahdollista saada 5€:n suuruinen alennus seuraavan viikon (27.3-3.4.2013) ajan. Alennuksen saadakseen, tulee kirjoittaa tilauslomakkeen ”Lisätieto”-kenttään ”MY PROJECT IS ME-LUKIJATARJOUS”. Tämän jälkeen jäätte odottamaan korjattua laskua. Tilauksen voit tehdä suoraan Dancetonen verkkosivuilta.

*sisältää mainoslinkin*

ps. Vaikkei minulla paljon yhteistyötä olekeaan ollut niin hyvän tavan (ja lain) mukaisesti lisäsin tunnisteisiin mainos/yhteistyö-tagin sekä ostikkoon *-merkin näiden tekstien erottamiseksi muusta kirjoituksesta. Omalla kohdallani mainos/yhteistyö tarkoittaa sitä että minulta on joko erikseen pyydetty kokemuksia tekstissä mainitusta tuotteesta/tuotesarjasta/tuotteista tai hyödyn siitä muutoin.

2 kommenttia

  1. ~LOVE~ kirjoitti:

    Sä oot niiiiin preggers ( =raskaana )!!! hihiih!!Ihana massu ja sun reippailu on jotain sanoinkuvaamattoman ihailtavaa!! :)))

    • jennie kirjoitti:

      No todellakin, mutta ehkä tässä vaiheessa jo saa vähän ollakin :)Tähän asti aika on mennyt jotenkin hurjan nopeaa mutta nyt tuntuu että jo iäisyyden ajan jäljellä on ollut tämä viimeinen pari kuukautta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.