Hae
My Project Is Me

Kun jotain voi tehdä vielä helpommin, se yleensä kannattaa

Hiljalleen arki on taas täällä ja koulut sekä päiväkodit kesälomien jälkeen taas alkavat. On siis enemmän kuin ajankohtaista ottaa puheeksi vaatteiden nimikointi, jossa itse ainakin olen ollut täysin saamaton edellisvuosien kanssa. Kun miettii miten harvaan vaatteeseen olen jaksanut nimen kirjoittaa, on suoranainen ihme miten vähän meidän perheen lapsilla on vaatteita vuosien aikana päiväkodissa kadonnut. Ajatuksena vaatteen nimikoinnin ajattelisi olevan helppoa mutta käytännössä se on monesti kaikkea muuta. Milloin vaatteen materiaalin ei kynä tartu kunnolla; Milloin vaatteen väri ei anna mahdollisuutta nimeä kirjoittaa tumman sävynsä vuoksi; Milloin se nimen kirjoittaminen on vain yksinkertaisesti liian ylivoimainen tehtävä suoritettavaksi.

P1060772

Onneksi on olemassa helpompikin tapa nimikoinnille, nimittäin nimitarrat. Omakohtaisia kokemuksia löytyy vain tarramonsteri.fi-nimisestä yrityksestä, johon olen oikein tyytyväinen. Asiakkaana sain itse valita käytettävän fontin, tarran mallin sekä koon ja halutessani kuvan. Kun tarran on liimannut kunnolla, kestää se myös pesua. Toimitus ei ole ehkä nopein mahdollinen mutta muutoin minulla ei ole valittamista.

Ja jos joku miettii tilattavia määriä niin voin kokemuksen kautta kertoa että kahdella lapsella 80kpl setti loppui ehkä vähän kesken, vaikken kaikkia vaatteita tarroittanut olekaan. Taidan joutua siis tekemään uuden tilauksen vielä syksyä ajatellen – tällä kertaa ehkä kummallekin nimelle omansa edelliskerran unisex-valinnasta poiketen.

IMG_6291

2 kommenttia

  1. Mai kirjoitti:

    Onpa ihanat nimet lapsillasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *