Hae
My Project Is Me

Hengissä ollaan!

Moi,

Tämä kirjoitustauko venähti huomattavasti pidemmäksi kuin olin itsekään kuvitellut. Viikko siinä vierähti ennenkuin sain nettiyhteyttä itselleni hankittua ja sanon suoraan että moneen otteeseen olen sanonut ääneen ”nyt olisi ollut sille netille käyttöä”. Niin riippuvaiseksi voi näköjään nykymaailmassa tästäkin hommasta mennä. Minulla on siis puhelimessani ulkomaan käyttöesto päälllä nettiä koskien, eli silläkään ei pääse 3G/4G:llä tähän virtuaalitodellisuuteen – paitsi julkislla wlan-verkoilla. Jostain hyvin mielenkiintoisesta syystä, aina kun sellainen on ollut tarjolla olen saanut vastaukseksi että verkkoon ei voida liittyä joten viikko on todellakin kulunut ilman minkäänlaista kosketusta Internetiin (ja se on varmaan kelle tahansa länsimaiselle 20-35-vuotiaalle jo suoranainen ihme). Jos joku jaksoi lukea (tai minulle yleensä tällaisen hiljaiselon jälkeen ketään lukijoita onkaan) tähän saakka niin hengissä tosiaan ollaan.

IMG_3402

Paljoa minulla ei ole edes kerrottavana sillä koko viikko on kulunut ihan tavallisesti. Paitsi että en ole varsinaisesti urheillut ja (ruoka)kaupoilla on tullut ravattua lähes päivittäin. Ruokavalio on pääsääntöisesti ollut hyvin samankaltaista kuin kotona, pienellä ”kun kissa on poissa, hiiret hyppivät pöydille” -tyyppisellä lisällä. Eli se niistä lomakiloista 😉

IMG_3298 IMG_3289 IMG_3287 IMG_3281 IMG_3264

IMG_3296

Nyt kun netti on saatu toimintaan ja elämä alkaa pikkuhiljaa asettua uomiinsa niin enköhän pääse takaisin bloginkin äärelle lähes normaaliin tapaan. Yritän myös pitää silmällä toiveidenne mukaisia asioita (ja vastailla kommentteihinne) mahdollisimman hyvin.

Loppuun on vielä pakko kysyä apua tekniikkan liittyen; Miten saan siirrettyä iPhonesta kuvat koneelle täällä? Läppäri tunnistaa kyllä puhelimen ja päästää käsittelemään tiedostoja – joiden väittää olevan tyhjät (eli yhtään kuvaa ei löydy vaikka niitä todellisuudessa onkin). Suurinosa kuvistahan tulee helposti näpsittyä puhelimella, joka vie kummasti vähemmän tilaa (ja huomiota) kuin mukana kannettava järkkäri. Jos joku osaa auttaa niin kiitos jo etukäteen.

JES! Tänään paistoi myös aurinko ja oli lämmin (iltapäivästä oli kuljettava ilman takkia)

JES! Tänään paistoi myös aurinko ja oli lämmin (iltapäivästä oli kuljettava ilman takkia)

 

6 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Yksi kätevä keino on lähettää kuvat puhelimesta sähköpostiin. 🙂

  Tutunnäköisiä maisemia! 😉

  • jennie kirjoitti:

   toimisi vaan sähköpostiinkin taitaa tarvita sen netin, jota nyt siis puhelimessa ei ole :/ Olet muuten monesti käynyt mielessä, samoin kotisalisi 😀 Sellaiselle olisi käyttöä vaan taidan jatkossakin hämmentää kaikkia ohikulkijoita puistojumpalla.

 2. -E- kirjoitti:

  Kyllä täällä vielä on lukijoita 🙂

 3. Kati kirjoitti:

  Täällä ollaan, nou wöriis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.