Hae
My Project Is Me

Suklaa-Kookos-pallerot

Moi,

Herkkuviikko ansaitsee arvoisensa päätöksen (vaikka nämä itseasiassa näkivät päivänvalon jo eilen). Kun fitness resepteissä jokin aika sitten näin ohjeen suklaa-kookospalleroille, olen odottanut oikeaa hetkeä niitä valmistaa. Ihan tarkalleen ohjeen mukaan en kuitenkaan edennyt vaan käytin kookosöljyä maapähkinävoin sijaan ja varioin reseptiä seuraavasti

90g kaakaonmakuista proteiinijauhetta

120g kaurahiutaleita

30g hasselpähkinärouhetta

2 tl kaakaojauhetta

60g kookosöljyä

80ml (manteli)maitoa

hitunen kanelia (n. 0.5tl)

Kookoshiutaleita

Sekoita kaikki aineet, kookoshiutaleita lukuunottamatta, sekaisin.. Muotoile pieniä palloja ja pyöräytä kookoshiutaleissa. Ohjeesta tulee 12-15kpl. 

IMG_8235 (1024x683) IMG_8239 (1024x683)

Pärjää maussaan lähestulkoon alkuperäisversiolle ja jälkimaku on oiekasti ihan vastaavanlainen. Koostumus on alkuperäistä hieman kuivempi ja poikaystäväni nimesi nämä melko täyttäviksi. Ihan kevythän tämä ei suinkaan ole mutta herkkupäivänä kaikinpuolin varteenotettava vaihtoehto, jota ainakin minä kehtaisin tarjota ihan vieraillekin.

 

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Oi miten herkullisen näköisiä nää onkaan, omnom… <3

    Ps. Jos kiinnostaa, niin juttu mun elämäntapamuutoksesta löytyy täältä: http://maailmanauraa.blogspot.fi/2013/08/nobody-can-go-back-and-start-new.html . Kommentoin johonkin sun aiempaan postaukseen siitä, millaista on ollut olla lapsesta saakka ylipainoinen, ja aattelin että jos tahot niin koko juttu löytyy nyt tuolta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.