Hae
My Project Is Me

Kevät on täällä

Olen tänä vuonna jotenkin erityisen fiiliksissä alkaneesta keväästä. Linnut laulavat, aamut ovat valoisia ja päivät (ilmeisesti) epätavallisen lämpimiä. Vaikka aamuisin ja iltaisin on vielä kylmä, niin auringon lämmittäessä on tarjennut jo kaikista paksuimpien toppavermeiden sijaan vähän kevyemmin. Tietkin ovat tästä kuvanottohetkestä sulaneet jo melkoisesti.

kevät

 

Muistatteko millainen tunne se oli, kun lapsena bongasi tienvierustalta kevään ensimmäisen leskenlehden? Minulla on keväisin edelleen tuo sama tunne ja lumien sulettua intopiukeana katselenkin tienvierustoja. Leskenlehteä en sentään vielä ole bongannut mutta aikaisemmin tällä viikolla Töölössä erään kerrostalon edustalla ilahdutti tämä näky:

kevätkukka

Nyt todellakin voi sanoa, että kevät on täällä! Ja näissä tunnelmissa toivotan aurinkoista ja ihanaa viikonloppua! Meillä onkin luvassa juhlantäyteinen viikonloppu, kun juhlimme peräti kaksien juhlien verran perheen nuorimmaista, jonka syntymäpäiviä jouduttiin sairastelun vuoksi siirtämään mutta nyt juhlitaan sitten senkin edestä.

ps. Koska ulkona kuitenkin on vielä aika paksulti lunta ja jäätä, tuntuu uskomattomalta että vuosi takaperin vain kuukausi tästä, on ollut jo kesäisen lämmintä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.