Hae
My Project Is Me

Kevättä ilmassa

Moi,

Lähestyvän kesän merkki ovat aina erinäiset ranta- tai allaskuvat maailmalta. Ajattelin nyt muodostaa muutamasta esimerkistä ansaistun maininnan tänne. Ihan kaikissa ei taideta bikineissä keikistellä mutta idea on yhtälailla sama. Tällä kertaa kuvat puhukoon enemmän puolestaan.

Ensimmäisenä jo aiemmin mainitsemani, upeasti uuden pienemmän ulkomuotonsa säilyttänyt, Jennifer Ellison. Hänhän tässä lähiaikoina pudotti painoaan useamman vaatekoon verran ja on sittemmin pysynyt nykyisissä mitoissaan.

Kuvat täältä

 

Ashley Tisdale on itselle ollut viimeaikoina melkoinen yllättäjä ja jotenkin hän on minun maailmassani päässyt yli pelkän Disney-prinsessan olemuksestaan. Hänestä on kasvanut kaunis nuori nainen, joka on meidän kaikkien tavoin tehnyt töitä vartalonsa ylläpitämiseksi liikkumalla säännöllisesti.

Kuvat täältä

Jennifer Nicole Lee, mitäpä tähän olisi todettavissa. Jos on kuuluisa siitä että omaa treenatun vartalon niin luonnollisesti hänen paikkansa tässä listassa on oikeutettu. Tyyliasioista ei kannata lähteä kiistelemään mutta kukapa ei hänen ulkonäöllään hieman ihoa tahtoisi esitellä?

Kuvat täältä

Lisäksi Britney Spears vaikuttaa jälleen olevan paremmissa mitoissaan. Tai no, pitkäänhän hänkin nyt on ollut melko vakiintunut painonsa kanssa. Ehkäpä tasapainoinen elämäntilanne on vakiinnuttanut hänenkin vartaloprojektejaan. Tai mistäpä minä tiedän mikä on totuus kuin vain median antaman kuvan perusteella teen omia analyysejäni. Kuva on tulevan Twister tanssipelin mainoskuvauksista.

Kuva täältä

Mitä tulee omaan bikinikatsaukseeni niin ne täydelliset kesäbikinit ovat siis vielä hakusessa. Olin jo innoissani tuossa jokin aika sitten kun löysin River Islandilta muutaman mukavanoloisen mallin, jotka sitten laitoin tilaukseen. Kun nämä ihanuudet sitten vihdoin ja viimein muutama viikko sitten saapuivat, niin valitettavasti mallit eivät sitten istuneetkaan päälle lainkaan. Kokoluokka oli passeli mutta siihen se sitten jäikin. Erityisesti yläosat olivat jotenkin, hmmm, halvan muodottomia.

 

4 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Paljon on Britney tehnyt töitä, jos nykyään tuolta näyttää! Nimimerkillä viime vuonna olin hänen keikallaan

  2. Anonymous kirjoitti:

    Kiitti inspiraatio kuvista! Ei vitsi toi Jennifer Nicole Leen kroppa.. Oispa itekki tollanen! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.