Hae
My Project Is Me

Sano EI jenkkiksille

Moikka,

Oli pakko laittaa oikein kuvan kera faktaa kuinka jenkkiksiä ei ole 😀 Okei, nää farkut on sellaset 2% stretchiä sisältävät mutta kuitenkin ihan vetoketjulliset, eli ei mitkään legginsit. Ja vieläpä kokoa 36!

Siltikin tuohon pepun yläpuolelle jää siis tuo ärsyttävä kumpare! Ihan vain vertailun vuoksi myös kuvaa edestäpäin, joskin asu on eri (ja vatsalihaksissa sellainen mukava jännitys päällä) Sori – ilme on ihan hirveä mutta paremmalla ilmeellä se olennainen, eli vatsa, jäi pimentoon.

Ja vielä hieman muistoja menneestä vatsasta.. Osassa paremmassa kunnossa osassa vähän vähemmän paremmassa kunnossa 😀

Vuonna 2007

Vuonna 2008

Vuonna 2009

Vuonna 2010

Jokainen päätelköön sitten itse että mitä milloinkin on tapahtunut. Milloin on liikuttu enempi ja syöty vähempi ja milloin taas syöty enempi ja liikuttu vähempi.  Lohduttavaa on huomata etten olekaan nyt huonoimassa kunnossa kautta historian. Kuitenkin kaikissa näissä kuvissa se omena pilkistää (eli tuo levennys vyötärön ja lantion välissä)

Ajattelin muuten tehdä postauksia hieman ”Laihduttajan historiasta” eli miten milloinkin on mennyt, mitä on tehty (liikunnat, syömiset jne) koska niistä tosiaan tuota dataa löytyy paperisessa muodossa.

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    2010 näyttää parhaalta 🙂 2008 oot ollut ihan ruipelo (ainakin ton kuvan perusteella), en ole edes tajunnut aiemmin kuinka laiha oot ollu! Mun mielestä vähän liiankin 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    2010 olis aika ihanne omastakin mielestä – eikä siihen edes numeerisesti ole kauhean pitkä matka, ulkoisesti kylläkin. Palaan aiheeseen vielä tosiaan tuon oman historiani kautta tarkemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *