Hae
My Project Is Me

Sano EI jenkkiksille

Moikka,

Oli pakko laittaa oikein kuvan kera faktaa kuinka jenkkiksi√§ ei ole ūüėÄ Okei, n√§√§ farkut on sellaset 2% stretchi√§ sis√§lt√§v√§t mutta kuitenkin ihan vetoketjulliset, eli ei mitk√§√§n legginsit. Ja viel√§p√§ kokoa 36!

Siltikin tuohon pepun yläpuolelle jää siis tuo ärsyttävä kumpare! Ihan vain vertailun vuoksi myös kuvaa edestäpäin, joskin asu on eri (ja vatsalihaksissa sellainen mukava jännitys päällä) Sori Рilme on ihan hirveä mutta paremmalla ilmeellä se olennainen, eli vatsa, jäi pimentoon.

Ja viel√§ hieman muistoja menneest√§ vatsasta.. Osassa paremmassa kunnossa osassa v√§h√§n v√§hemm√§n paremmassa kunnossa ūüėÄ

Vuonna 2007

Vuonna 2008

Vuonna 2009

Vuonna 2010

Jokainen päätelköön sitten itse että mitä milloinkin on tapahtunut. Milloin on liikuttu enempi ja syöty vähempi ja milloin taas syöty enempi ja liikuttu vähempi.  Lohduttavaa on huomata etten olekaan nyt huonoimassa kunnossa kautta historian. Kuitenkin kaikissa näissä kuvissa se omena pilkistää (eli tuo levennys vyötärön ja lantion välissä)

Ajattelin muuten tehd√§ postauksia hieman ”Laihduttajan historiasta” eli miten milloinkin on mennyt, mit√§ on tehty (liikunnat, sy√∂miset jne) koska niist√§ tosiaan tuota dataa l√∂ytyy paperisessa muodossa.

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    2010 n√§ytt√§√§ parhaalta ūüôā 2008 oot ollut ihan ruipelo (ainakin ton kuvan perusteella), en ole edes tajunnut aiemmin kuinka laiha oot ollu! Mun mielest√§ v√§h√§n liiankin ūüôā

  2. jennie kirjoitti:

    2010 olis aika ihanne omastakin mielestä Рeikä siihen edes numeerisesti ole kauhean pitkä matka, ulkoisesti kylläkin. Palaan aiheeseen vielä tosiaan tuon oman historiani kautta tarkemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.