Hae
My Project Is Me

Sano EI jenkkiksille

Moikka,

Oli pakko laittaa oikein kuvan kera faktaa kuinka jenkkiksiĂ€ ei ole 😀 Okei, nÀÀ farkut on sellaset 2% stretchiĂ€ sisĂ€ltĂ€vĂ€t mutta kuitenkin ihan vetoketjulliset, eli ei mitkÀÀn legginsit. Ja vielĂ€pĂ€ kokoa 36!

Siltikin tuohon pepun ylĂ€puolelle jÀÀ siis tuo Ă€rsyttĂ€vĂ€ kumpare! Ihan vain vertailun vuoksi myös kuvaa edestĂ€pĂ€in, joskin asu on eri (ja vatsalihaksissa sellainen mukava jĂ€nnitys pÀÀllĂ€) Sori – ilme on ihan hirveĂ€ mutta paremmalla ilmeellĂ€ se olennainen, eli vatsa, jĂ€i pimentoon.

Ja vielĂ€ hieman muistoja menneestĂ€ vatsasta.. Osassa paremmassa kunnossa osassa vĂ€hĂ€n vĂ€hemmĂ€n paremmassa kunnossa 😀

Vuonna 2007

Vuonna 2008

Vuonna 2009

Vuonna 2010

Jokainen pÀÀtelköön sitten itse ettÀ mitÀ milloinkin on tapahtunut. Milloin on liikuttu enempi ja syöty vÀhempi ja milloin taas syöty enempi ja liikuttu vÀhempi.  Lohduttavaa on huomata etten olekaan nyt huonoimassa kunnossa kautta historian. Kuitenkin kaikissa nÀissÀ kuvissa se omena pilkistÀÀ (eli tuo levennys vyötÀrön ja lantion vÀlissÀ)

Ajattelin muuten tehdĂ€ postauksia hieman ”Laihduttajan historiasta” eli miten milloinkin on mennyt, mitĂ€ on tehty (liikunnat, syömiset jne) koska niistĂ€ tosiaan tuota dataa löytyy paperisessa muodossa.

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    2010 nĂ€yttÀÀ parhaalta 🙂 2008 oot ollut ihan ruipelo (ainakin ton kuvan perusteella), en ole edes tajunnut aiemmin kuinka laiha oot ollu! Mun mielestĂ€ vĂ€hĂ€n liiankin 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    2010 olis aika ihanne omastakin mielestĂ€ – eikĂ€ siihen edes numeerisesti ole kauhean pitkĂ€ matka, ulkoisesti kyllĂ€kin. Palaan aiheeseen vielĂ€ tosiaan tuon oman historiani kautta tarkemmin.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *