Hae
My Project Is Me

Langennut tapaus

Moikka,

 

Mökkireissu jäi huonojen säiden vuoksi jokseenkin lyhyeksi ja ilmoitankin siis että kotona ollaan. Koska kotiinpaluu yllätti hivenen itsenikin, oli tämänpäivän ensimmäisiä tehtäviä käydä kaupassa. Tehtävä ei ollut ensimmäinen mutta tosiaan ensimmäisiä ja ennen tätä vietimmekin muutaman tunnin leikkipuistossa kun viimepäivät on ollut tyytyminen mökkileluihin ja mökkileikkeihin keinujen ja muiden puuttuessa. Tätä leikkihetkeä seurasi sitten reipas 45-50min kävelylenkki kauppaan.

Tässä vaiheessa voitte varmaan arvata että nälkä oli jo jonkinmoinen enkä uskonut että kotona on aikaa alkaa valmistaa ruokaa vaikka kuinka reilussa vartissa saisikin valmiiksi. Päädyin valmisruokahyllylle. Kyllä, ostin valmisspagettiaterian jonka jaoin poikani kanssa jotakuinkin puoliksi kotiinpäästyäni. Ruoan lämmetessä mikrossa pilkoin sivuun salaattia ja raejuustoa kyytipojaksi.

heh, olin niin nälissäni että kameran asetuksetkin olivat päinprinkkalaa :D

heh, olin niin nälissäni että kameran asetuksetkin olivat päin prinkkalaa 😀

En siis pode tästä mitään omantunnontuskia vaan olen sitämieltä että ratkaisu toimi tilanteeseen hyvin; Kaikki saivat syötyä ja nyt lapset nukkuvat tyytyväisin mielin. Sensijaan seuraavasta nälkäisenä tehdystä ostoksesta en ole ihan niin onneissani:

IMG_7500 (1024x683)

mutta kyllä karkkeihin kun pääsi niin huomaa vaihtaa asetukset oikeanlaisiksi..

IMG_7498 (1024x683)

Kuten ehkä huomaatte, on pussinsuu jo yhdestä kulmasta auki. Ja niin hyvin kuin minä onnistuin vastustelemaan mielihalujani kaupassa ajatellen että illalla paistetaan lettuja (kaapissa on eräs vanhaksi mennyt maito, jonka ajattelin hyötykäyttää). Muistuttelenpa taas tässä itseäni että nälkäisenä ei kannata kauppaan lähteä.

4 kommenttia

 1. -didi- kirjoitti:

  Tuttua..nälkäisenä tulee tehtyä päätöksiä, joita tavallisesti ei tekisi. Eilen huomasin syöneeni juustoleivän, vaikka se ei nyt tällä hetkellä kuulukaan ruokavaliooni.. olin jo ottamassa toista kun tajusin tämän. Tällaisten tilanteiden varalta yritän pitää aina kotona jotain ruokaa valmiina.. valmiina keitettyjä kananmunia, tunaa ja jotain salaattia.. eilen ei ollut mitään, raakaa broileria ja keittämättömiä kananmunia. Ruokaväli oli venynyt aivan liian pitkäksi, välipala klo 14, urheilua välissä ja klo 21 kotona. Eihän kerta tapa, minunkaan tapauksessa.. eteenpäin vaan sit tavalliseen tapaan 🙂 Tietty siis lomilta palatessa tilanne on eri.

  Paitsi että nälkäisenä saattaa tarttua herkkuja mukaan, niin silloin tulee ostettua kaikkea omituista ja eksoottista, ”pakko kokeilla” -juttuja, jonka seurauksena kauppaan tulee laitettua tavallista enemmän rahaa. Jos vaan voin, niin delegoin miehelle kauppareissut, putkiaivo ei osta mitään mikä ei oo listalla, ei karkkia eikä mitään heräteostoksia.

  • jennie kirjoitti:

   sattuu sitä onneksi siis muillekin, vaikken vahingoniloinen tietenkään halua olla.

 2. hansu kirjoitti:

  Ihanaa että muutkin repsahtaa välillä, inhimillistä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   inhimillistä tosiaan, onneksi 🙂 Ja eihän tämä mikään maailman loppu ollut 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *