Hae
My Project Is Me

Spring it Up

Kevät tuo mukanaan valoa, aurinkoa ja lämpöä eli ei siis ihme että hiuksetkin uudistuvat usein samassa hengessä. Kuten lähes joka vuosi näihin aikoihin, olen taas siirtynyt astetta vaaleampaan sävyyn tukkani kanssa. Jo vuosia sitten totesin, etten enää ikinä blondaa hiukisani kokonaan vaan etenen raidoilla. Usein raidat vain jossain vaiheessa tuovat jo niin vaalean efektin että se on lähes sama kuin koko blondi enkä oikein rehellisesti jaksa sitä iänikuista juurikasvua. Tällä kertaa päätin edetä hieman toisin..

Old ones

IMG_4601

IMG_4604

Hiukseni liukuraidoitettiin vaalealla sävyllä ja latvoja vain vähän siistittiin sillä mitään erityistä en oikeastaan edes halunnut. Liukuraidotuksen ansiosta juurikasvusta ei luonnollisestikaan tarvitse murehtia sillä sehän ikään kuin kuuluu asiaan.

Spring edition

IMG_4881

IMG_4833

Vaalenevat siis melko lailla latvaa kohden. Tukka tuntui välittömästi omalta ja pidän erityisesti siitä miten erilainen valo vaikuttaa hiuksen värin heijasteeseen. Tiesithän muuten että tänään vietetään ”älä laihduta” – päivää? Kunnioituksena tälle aatteelle, en minäkään uhrannut tekstitilaa aiheelle.

2 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Sulla on kyllä upeat, hyväkuntoiset hiukset, ja tuo väri on ihana!

    • jennie kirjoitti:

      Kiitos Linda, kaikesta rääkkäyksestä (aina ponnarilla, föönaaminen ylikuumalla puhalluksella, ikuinen blondaus/värjäyskierre) huolimatta kunto on hämmästyttävän hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.