Hae
My Project Is Me

Lauantaiajatuksia

 

 

On ihan sama mitä tekee, kunhan tekee sitä tarpeeksi pitkään

 

Tähän tulokseen minä päädyin eilen kävelylenkillä. Ja jotta ajatusmaailmani aukeaisi teille muillekin niin mietin siis siis siinä kävellessäni että jos vain maltan lenkkeillä säännöllisesti, vaikkakin kävellen, niin tuloksia syntyy. Jos vain maltan tehdä tarpeeksi järkeviä valintoja tarpeeksi pitkään ruokavaliopuolella, niin tuloksia syntyy. Jos vain siis jaksan tehdä asioita tarpeeksi pitkään niin tuloksia syntyy väistämättä. 

Niinpä siis rauhallista viikonloppua kaikille!

IMG_0243 IMG_0253 IMG_0256

 

4 kommenttia

  1. Maritsu kirjoitti:

    Tämä on niin totta ! Siksi itsekin annoin itselleni täydet 12 kuukautta (= tsemppivuosi) tottua säännölliseen liikuntaan ja terveellisempään ruokavalioon 🙂 Toki tähän liittyy painonpudotustavoitekin, mutta vuoden jälkeen jatkan samaa linjaa…
    On myös hieno huomata näin vajaan puolen vuoden jälkeen, että kun tosiaan jaksaa pysyä ruodussa suurimman osan aikaa, niin esim. herkkupäivätkään (kun niitä pitää vain kerran viikossa) eivät heiluta venettä ja kehitys jatkuu. Hitaampaa kuin dieettaus, mutta pidempiaikainen lopputulos ja elämäntavan juurtuminen todellakin tavaksi – kärsivällisesti 🙂
    Mukavaa syksyä !

  2. Jonna kirjoitti:

    Juurikin tuo on se pointti, jota myos itselleni koitan paivittain muistutella. Kylla se siita kun vain jaksaa sitkeasti jatkaa. 🙂 Ihanan pirtsakoita lenkkikuvia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.