Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Anna sen soida

Kaupallinen yhteistyö: mobilefun

*Yhteistyössä Mobile Fun Finland*

Moi,

Tiedättekö mikä minua ärsyttää sunnattomasti? Kaikenmoiset piuhat. Jos puhutaan esimerkiksi kuulokkeista niin ne ovat aina solmussa eli kun niitä tarvitaan niin enismmäisenä täytyy tehdä selvitystyö. Toisekseen ne ovat aina tiellä, tai ainakin minun treeneissäni ne tuppaavat jäädä kiinni joka paikkaan eikä edes johtojen pujottaminen vaatteiden alta ole aina eliminoinut tätä kyseistä ongelmaa. Tästä päästäänkin näppärästi pieneen kuva-arvoitukseen, eli huomaatteko mitä alemmasta kuvasta ylempään verrattuna puuttu?

IMG_5521 IMG_5540

Aivan, ne ärsyttävät piuhat! Jes, olen tänä päivänä (tai ollut jo noin viikon verran) onnellinen langattomien bluetooth-kuulokkeiden omistaja. Omani ovat nappikuulokemallia, sporttisangoilla eli niillä, joiden lenksu menee pään takaa. Vaikka sangat eivät säädettävät olekaan niin ovat pysyneet päässä hyvin ja väitän että jos ne pysyvät tuossa minun saliohjelmassa matkassa mukana, niin ne pysyvät missä vain! Kaikkiin niihin hyppyihin ja heilumisiin verrattuna hölkkäily on ihan tasaista menoa 😉

IMG_5558 IMG_5604 IMG_5619

Lenkillä puhelin (jonka kautta siis spotifyta kuuntelen) kulkee näppärästi käsivarteen pujotettavassa kotelossa. Salilla sen sijaan olen säilyttänyt puhelinta ihan erillään, elikkä sellaisessa pienessä pussukassa, jossa kuljetan myös treenivihkoa ja kynää. Kantomatka on ollut riittävä ja musiikki on soinut saumattomasti vaikka parhaan kuuluvuuden takaamiseksi ohejistetaankin että puhelimen tulisi olla käyttäjän oikealla puolella. Kappaleen vaihtaminen tai äänenvoimakkuuden säätäminen käy näppärästi kuulokkeista ja äänentoisto on ollut omiin tarpeisiini ihan riittävä.

IMG_5596 IMG_5597

Kuulokkeita löytyy jos jonkinmoisesta hintaluokasta, joista nämä kyseiset edustavat ostajaystävällisesti sitä alkupäätä. Itsehän harkitsin kuulokkeiden tilaamista jo jokunen kuukausi takaperin mutta en sitä kuitenkaan koskaan tehnyt sillä en ollut varma uskallanko luottaa edullisiin nettikauppoihin. Ja koska minäkään uskaltanut tilata ihanmistävainverkkokaupasta niitä ehkä tämän kokeiluanalyysin perusteella joku tarvitsija uskaltaa. Näiden kuulokkeiden saannin jälkeen minun tosin täytynee hankkia se maksullinen spotify, jotta välttyy mainoksilta kesken treenin..

ps. Huomasin että Eevi (Mini Fitness) oli vastaavasti kokeillut kyseisen nettikaupan toisenmallisia kuulokkeita, postiivisin mielin hänkin.

Kaupallinen yhteistyö: mobilefun

4 kommenttia

 1. iive kirjoitti:

  Mulla on kanssa vastaavanlaiset kuulokkeet (eri merkkiset vissiin kylläkin) ja on ihan huiput! Varsinkin salilla jos on unohtunut kännykkä lataamatta niin eikun känny laturin kanssa seinään ja spotifyi soimaan ja kuulokkeet korville. Sisätiloissa mun kuulokkeiden hyvä kantama on noin 2-5metriä ennen kuin rupeavat pätkimään. Ja kätevästi saa tuosta korvaosiosta vaihdettua volumea ja kappaletta 🙂

  iive
  http://voimaahoitsulle.blogspot.fi/

  • jennie kirjoitti:

   olen tosiaan itsekin niin tyytyväinen että ihan ihmettelen miten olen ennen tullut toimeen ilman 🙂

 2. -E- kirjoitti:

  Ei nyt tähän aiheeseen liity, mutta mä sain kans reilussa viikossa karistetua 1,8kg. Wuhuu! On niin paljon parempi olo, kun ei turvota. Eikä ole edes mitään kikkailuja tarvinnut tehdä, ihan perus järkevää arkiruokailua ja paljon kasviksia & hedelmiä. Nyt on semmonen olo, että eihän tämä vaikeaa ole. Vaatii vain oikean (pirteän!) mielialan, väyneenä nimittäin mistän ei tule mitään, ja fiksuja valintoja, ei ole edes tehnyt mieli herkkuja samoissa määrin kuin edellisellä viikolla. Sekaan mahtui palakakkua sekä muutama suklaakeksi äitienpäivänä anopinluona sekä jäätelo. Kuten itsekin totesit, että laihtuminen tai siis tässä tapauksessa kiinteytyminen, ei edes vaadi nollatoleranssia, kunhan pääasiassa ja arkena syö fiksusti.

  • jennie kirjoitti:

   JES!!!! (ne on varmaan tosin tulleet mulle tällä viikolla sitten takaisin mutta palataan siihen myöhemmin..). Tämä sinun tekeminen kyllä piristi taas tätä omaakin olemista niin hurjasti ettet uskokaan. vitsit, miten voikin toisenpuolesta tulla näin hyväle tuulelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *