Hae
My Project Is Me

Pidemmät ripset kotikonstein

Moi,

Erästä mainosta lainatakseni kysyn että mikä kehonosa ei voi naisella koskaan olla liian paksu? Ripset! On ehkä käynyt useampaankin otteeseen ilmi että kaikista meikki- ja kauneusasioista ripset ovat minun lempiaiheeni eivätkä ne todellakaan voi koskaan olla liian paksut tai liian pitkät. Kaikista kokeiluista huolimatta minulla ei vieläkään ole hallussa sitä täydellistä ripsiväriä, joka aikaansaisi todellisen nukke-silmä-efektin. Sensijaan, olen opetellut toimimaan parhaani mukaan kulloinkin käytössä olevalla tuotteella. Vaikka seuraavat vinkit ovat varmasi osalle tuttuja, saattaa niistä silti olla arvaamatonta iloa jollekin toiselle.

IMG_7297

Omat ripsenihän ovat itsessään melko mitäänsanomattomat. Ne ovat ohuet ja melko värittömät mutta pitkät, kiitos käyttämäni ripsiseerumin (Revitalash advance).

IMG_7293

Tällä hetkellä käytössä on Bootsin No7-sarjan Lash Impact, jonka pitäisi tarjota draamaattinen lopputulos. Omani ostin uutuutena Skotlannin reissulta ja en valitettavasti tiedä saako tätä esim. Sokokselta, joka ainakin sarjan tuotteita myy. Alla kuitenkin kuvaa tästä luvatusta dramaattisesta lopputuloksesta perinteisesti levitettynä (ripsen alapuolelle). Ihan kiva, mutta ei missään nimessä dramaattinen tai irtoripsimäinen kuten luvattu.

IMG_7506

IMG_7305

Samaisella ripsivärillä saa aikaan kuitenkin huomattavasti näyttävämmän lopputuloksen kun ensin harjaa väriä vain ripsen kärkeen, sinne toiselle puolelle eli yläpuolelle (kulmaluuta vasten tuleva puoli). Tämän jälkeen väriä harjataan ihan normaalisti ripsiin ja näyttävämpi ripsirivistö on valmis iskuun.

IMG_7440

Vieläkin upeamman lopputuloksen saa kun levittää ensin kohdan kaksi mukaisesti rispiväriä ja kuorruttaa tämän komeuden talkilla. Talkki kannattaa levittää ripseen vanupuikolla. Tämän jälkeen vielä kerros ripsiväriä ja nyt viimein se haluttu dramaattinen, irtoripsimäinen lopputulos on valmis. Jotta ero kävisi selkeästi esille, käytin tekniikkaa vain toiseen silmistäni, huomannette varmaan kumpaan (ja jos ette niin oikeaan)

IMG_7461 IMG_7464 IMG_7477 IMG_7479

Tässä ainakin muutama toimiva kikka, joilla omista ripsistä saa kaiken mahdollisen irti. Jos joltakulta löytyy takataskusta vielä lisää vinkkejä tai vaikkapa huippuhyviä ripsivärikokemuksia, kuulen niistä mielelläni. Kicksillä ainakin on myynnissä jokin kuituväri, jonka pitäisi ripsiä pidentää entisestään ja jahka nykyinen ripsari  loppuu niin taidan kokeilla sitä. Kokemuksia tästäkin otetaan mielellään vastaan.

7 kommenttia

 1. hillamaaria kirjoitti:

  Se Kicksin kuituripsari ei ole mitenkään erikoinen, tai tuntuu että sillä on mahdotonta saada siistiä jälkeä. Estee Lauderin sumptuous volume on paras, entisen ripsienpidennysten käyttäjän suosikki<3

 2. Imppa kirjoitti:

  Revitalash todella toimi minullakin.. Kunnes luomeni alkoivat ripsien juuresta punoittaa joka käytön jälkeen ja käyttö piti lopettaa..

  • jennie kirjoitti:

   Voih, näitä tarinoita olen tosiaan kuullut ja toivon syvästi että itse saan onnellisesti käyttää tätä vielä jatkossakin ongelmitta.

 3. marissa kirjoitti:

  Sulla on niin kauniit kasvot! Joka kerta pysähdyn katsomaan 🙂 Upea nainen!

  • jennie kirjoitti:

   Kyllä se on ite, joka sanoo 😉

   Mutta siis kiitos, todellakin suorastaan häkellyn näistä kohteliasuuksista..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *