Hae
My Project Is Me

Täydellinen treeniviikko

Moi,

Täydellisessä maailmassa jokainen viikko olisi täydellinen myös treenien suhteen. Se mikä kulloinkin on täydellistä, riippuu monestakin eri tekijästä eikä yksiselitteistä täydellistä suinkaan ole olemassa. Tämä täydellinen treeniviikko on täydellinen vain tämänhetkisessä elämässäni, juuri tässä hetkessä ja tämän treenisuunnitelman kohdalla. Tämä on minun täydellinen treeniviikkoni

IMG_2354

Ma: Laihduttajan salitreeni

Ti: Kävelyn ja kevyen hölkän yhdistelmä +vatsarullaus

En ole pitkään aikaan harjoittanut persukuntoani matalatehoisilla aerobisilla harjoitteilla. Peruskunto on kuitenkin se, jonka varaan kaikki muu rakennetaan eli vähänniinkuin kivijalka rakennukselle. Ja koska orastava aurinko on saanut kesäjuoksijan sisälläni innostumaan niin olen alkanut hiljalleen kaivaa myös juoksukuntoani esiin. Siispä yhdistän kävelyä ja pieniä hölkkähetkiä.

IMG_1993

IMG_2013

Ke: Pepputreeni salilla eli ihan puhdasta punttia

Raskaat punttiliikkeet sopivat laihduttajalle muun treenin ohella sillä isot lihakset kuluttavat työskennellessään melkopaljon energiaa. Hiki virtaa ja syke nousee ilman erillisiä sykkennostojakin.

To: kehonhuoltoa eli lämmittely ja siihen foamirullailua tai venyttelä

Pe: Laihduttajan salitreeni

IMG_2345

IMG_2445

Viikonloput olen pääsääntöisesti hyvittänyt perheelle ja vapaille mutta kyllä toisinaan pientä kävelylenkkiä olen silloinkin tehnyt. Ihan näin täydelliseltä viikkoni eivät suinkaan aina vaikuta vaan valitettavasti uni on joinain aamuina vienyt vielä voiton ja esimerkiksi viime viikon kehonhuoltotreenit korvasin pidempään nukkumisella, eräänlaisella kehonhuolla toki kuitenkin.

Tämänkaltaisella ohjelmalla olen nyt edennut jo jonkin aikaa – ainakin kuukauden. En ihan rehellisesti muista milloin olen tähän ohjelmaan vaihtanut mutta kyllä siitä on tainnut jo tovi vierähtää.  Ja haluan vielä mainita että tämä olisi se tavoiteltava täydellinen treeniviikko minun maailmassani. Jollekulle toiselle täydellinen voi tarkoittaa jotain ihan muuta ja niin saakin olla sillä kuten alussa sanoin, ei universaalia täydellistä ole olemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.