Hae
My Project Is Me

Vuoden työ tehty

Tai ainakin melkein. Ansaitsen oikein olalle taputuksen!

Heti aamusta lähdin ahkerana jumpalle ja jo itse siitä tui hyvä fiilis. Oli oikeasti mahtava todeta kello 11.00 Sokoksen kassalla että Helsinki on tyhjänä ihmisistä ja minä olen jo ehtinyt jumpata ja shoppailla 😀

Shoppailin siis itselleni rajauskynän ja kynsilakan, kävin ihan äkkiä kattomassa kyllä vaatteitakin mutta matkaan ei (onneksi) tarttunut mitään. Lakkasin jopa kynnetkin ja laitoin oikein koristetarran nimettömään:)

Tulin kotiin ja siivosin hieman sekä valmistin lohta ja paahdettuja kasviksia.

Sitten tulee tämä hatunnoston arvoinen suoritus – silitin verhot ja tyynynpäälliset makuuhuoneseen. Nuo verhot on valehtelematta odottaneet ainakin puolivuotta silittämistä ja ripustamista. Tyynynpäälliset vasta muutaman päivän. Itse silittäminenkin on jo mielestäni ihan tarpeeksi ikävää puuhaa mutta vielä ikävempää on verhojen ripustaminen noilla nipsuttimilla! Olenkin jo sataan otteeseen vannonut että seuraavassa asunnossa on muuten verhotangot 😀

On taas joku pesänrakennusvimma meneillään ja haaveilen vaikka mistä.. Kun nyt on olemassa tuota kuvaa makuuhuoneesta niin tahtoisin ostaa sinne uuden lampunvarjostimen, himmeämmän lukulampun nykyisen herätysvalon lisäksi, sellaisia isoja ja pitkulaisia niskatyynyjä sekä lisää tuollaisia tavallisia pienempiä koristetyynyjä. Lisäksi tahtoisin maalata seinällä olevat hyllyt valkoisiksi muun sisutuksen mukaan ja hankkia jotain oikean väristä (eli liilaa) noihin maljakoihin.

Nyt kuitenkin lenkkeilemään vaunujen kera!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.