Hae
My Project Is Me

Päivän asua ja vaatekoko pohdintaa

Moikka,

Eilen pääsin liikkumaan ilman pojua ja puinkin päälleni ensimmäisen ei-imetyskelpoisen-ostokseni, eli Vero Modasta löytämäni topin. Kyseessä oli siis työpaikallani järjestetyt läksiäisjuhlat eräälle tiimini jäsenelle ja halusin asun olevan asiallisen rento, en kuitenkaan juhlava. Mietin pitkään laitanko housut vai shortsit, mutta päädyin kuitenkin housuihin nimenomaan tuon asiallisuuden vuoksi.

Ostamani toppi on muuten kokoa S ja se saikin minut pohtimaan vaatekoko asioita. Olin jo ostamassa kokoa M, kunnes ajattelin että otanpa sovitukseen myös S:n erään ystäväni kannustuksesta. Kokeilin ensin M:ää ja ajattelin mielessäni että tämä se on – ajattelin kuitenkin kokeilla myös sitä pienempää, varmuuden vuoksi. Tätä sovitettuni oli pakko kokeilla vielä kerran M:ää uusiksi ja todeta että onhan se kuitenkin ehkä hieman iso..
Koska en pidä itseäni mitenkään pienenä, vaikka melkoisen lyhyt olenkin, niin aloin oikeasti pohtimaan että mistä ihmeestä ne kaikki laihat (nimenomaan siis laihat) ihmiset yleensä löytävät vaatteita.. Eihän niin pieniä vaatteita ole edes olemassa!

Joka tapauksessa, lähdin sitten tutkimaan Zaraan talvitakkia, jonka olin bongannut jo aiemmin syksyllä. Ajattelin vielä kerran kokeilla sitä ja voihan räkä! Koko M oli aivan liian tiukka hartioista ja L muuten liian iso.. Olen jotenkin aina ajatellut että onhan se kiva että on hieman tuota hartiaakin niin näyttää atleettisemmalta kuin oikeasti onkaan, mutta nyt se sitten kostautui.

No, edelleen siis ilman talvitakkia mennään! Ja niin muuten, hain myös sen H&M:n tilaukseni ja kyllä – koko 36 on oikein passeli housuissa:) Paketin antia näkyy tuossa keskimmäisessä kuvassa. 

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    Tosi hyvännäköinen paita!:) ja tossa oikeanpuolimmaisessa kuvassa näytät n.40 kiloselta 😉

  2. jennie kirjoitti:

    Mimmu: Kiitos paljon, tykkään itsekin paidasta ja väristä:) Ja kiitos myös tosta toisesta kohteliaisuudesta vaikka epäilen sen johtuvan kuvakulmasta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.