Hae
My Project Is Me

Lusikoitava taivas aka Suklainen Chia-vanukas

Kun mieli tekee jotain hyvää mutta yrittää hieman hillitä suklaansyöntiä, saattaa seuraava resepti koitua pelastukseski. Kyseessä on chia-siemenistä valmistettu herkku, joka ainakin itselläni toimii terveellisempänä herkkuhimonpelastajana (ja minä olen oikeasti melkoinen herkkuhiiri).

P1180333

Suklainen Chiavanukas (2-4 annosta, annoskoosta riippuen)

2dl (kevennyttyä)kookosmaitoa/mantelimaitoa/soijamaitoa

0,5dl suklaanmakuista heraproteiinijauhetta

2tl raakakaakojauhetta/tummaa kaakaojauhetta

3-4rkl Chiasiemeniä

(pikakahvimuruja)

Sekoita maidon sekaan tasaisesti jauhot ja lisää sen jälkeen chiasiement (ja mahdolliset kahvimurut). Kaada annosvuokiin ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai yön yli. Ennen tarjoilua, anna hieman lämmetä huoneenlämmössä niin maut tulevat paremmin esiin.

P1180330

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.