Hae
My Project Is Me

Arkea liikunnan parissa

Moi,


Kuten kehuttu palasin viime viikolla takaisin liikunnan pariin. Toissa viikko jäi näiden suhteen melko mitäänsanomattomaksi ja ihan hurjaa harppausta en viitsinyt sen takia ottaakaan. Niinpä kaikki koostui nyt muutamasta salikerrasta sekä kävelystä, josta huomasin näin syksyisinä päivinä pitäväni jälleen todella paljon.

 

Uinnin haluaisin edelleen tavalla tai toisella saada mahtumaan viikkorytmeihin ja yritän sen ehkä tälle viikolle ujuttaa jonnekin. Intervalliharjoittelut ovat jo jonkin aikaa loistaneet poissaolollaan ja seuraava haaveeni olisikin päästä kokeilemaan LesMillsin Grit-tunteja. Kyseessä siis on puolituntinen intervalliharjoittelu ohjatusti. Omalla salillani näitä ei mene mutta lauantaisin klo 12.00 olisi mahdollisuus käydä kokeilemassa vähän kauempana. Täytynee odottaa yhteistä vapaata viikonloppua että saa lapselle hoitajan treenin ajaksi 😀Perjantain jalkatreeneistä on vielä sen verta sanottava että sillä hetkellä en ollut niinkään tyytyväinen päivään mutta kahtena seuraavana huomasi kyllä kyylänneensä oikein kunnolla. Minulla oli vielä sunnuntai-iltana, hyvistä venyttelyhetkistä huolimatta, jalat aivan jumissa. Tätä tunnetta ei olekaan pitkään aikaan ollut. Tiesipähän tosiaan treenanneensa.Tänään kuitenkin salille ja kohti uuttaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.