Hae
My Project Is Me

Ja Detox-kuurin voittaja on..

Moi,

Ja ihan ensimmäisenä iso kiitos teille kaikille arvontaan osallistuneille.  Teitä oli sankka joukko ja jokaisen tarina osallitumisen taustalla todella mielenkiintoinen. Luin siis suurella mielenkiinnolla jokaisen osallistujan kommentin ja oli mukava huomata miten erilaisia tarinoita sieltä tosiaan löytyikään. Osa oli mukana silkasta mielenkiinnosta; Osa haki lähtöstarttia lomalle ja osa taas lähtöstarttia kertyneille lomakiloille.

IMG_7738

Olen todella onnekas ettei minun tarvinnut valita itse voittajaa kaikista kommenteista vaan suoritin arvonnan siten kuten alunperin kerroinkin; Kaikkien osallistujien kesken. arvonta-apurina käytin netistä löytynyttä arvontakonetta, jonne syötin jokaisen osallistujan nimimerkin sekä päivämäärän. Jos samalla päivämäärällä osallistujia oli useampia, lisäsin lisäksi kellonajan jotta voin varmistaa oikean voittajan.  Kaikkiaan osallistujia oli 62 ja onnellinen voittaja on….

arvontaa

 

Päivi Lönnberg! Onnea erityisesti juuri sinulle, laitan vielä myöhemmin sähköpostia tulemaan 🙂 Teille muille, ja miksei Päivillekin, on luvassa reseptiä blogissa vielä vähän myöhemmin.

arvontaa_2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.