Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

(Kesä)kuntoa tavoittelemassa

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

Yhteistyössä 24 Fitness Online

Moi,

Koska olen muutamaan otteeseen jo viitannut läpi kevään vievään yhteistyöprojektiini 24 Fitness Onlinen kanssa, ajattelin että ehkä on viimein aika avata tätä yhteistyökuviota vähän enemmänkin. Kyseessä on tähänastisesti henkilökohtaisin valmennukseni, jossa treenit ja ruokavalio on luotu nimenomaan minun tarpeideni ja tavoitteideni mukaisesti. Yrityksen sivuilta tämä vaihtoehto löytyy nimellä MR-System Personal Coach. Omaksi tavoitteekseni asetin ihan puhtaasti rasvamassan vähentämisen ja sen karistamisen erityisesti keskivartalosta ja tällä fokuksella ruokavalio sekä treenit suunniteltiin. Vaikka valmennus on verkkopohjainen niin uskon että valmentajien ammattitaidolla, kokemuksella sekä minulta pyydetyiltä taustatiedoilla saadaan tulosta aikaan.

Keep Moving and Never stop!

Keep Moving and Never stop!

Ohjelma ei tarjoa pikavoittoja eikä sen ole tarkoituskaan. Tavoitteena on antaa avaimet loppuelämää varten ohjeistaen oikeaan liikkeiden suoritustekniikkaan sekä järkevään, säännölliseen ateriarytmiin ja ruokavalioon. Mikäli joku ihmetyttää siitä saa kysyä ja vastaus annetaan ammattitaitoisesti ja selkeästi. Omalla kohdallani ruokavalio oli varmasti helppo rakentaa sillä erityistoiveita tai tarpeita ei ollut mutta sikäli jos esimerkiksi kannattaa maidotonta, Fodmappia tai mitä tahansa muuta niin se voitaisiin ottaa huomioon. Oma erikoisuuteni on vain ja ainoastaan ennen kukonlaulua tapahtuva treeni sekä tietysti se että energiaa tulee jäädä myös perhe-elämään.

IMG_2915

Valmennuksen aikana saadaan toivottavasti lihaserottuvuuttakin taas aikaan

Yrityksestä itsestään sen verta että taustalta tosiaan löytyy ammattitaitoa ja kokemusta, joka on tuotu verkkoympäristöön jolloin saadaan palveltua suurempaa yleisöä kuin henkilökohtaisesti olisi mahdollista. Valmentajina toimivat Marko Heikkinen sekä Marjo Krishi, joista jälkimmäinen on oma valmentajani. Henkilökohtaisen verkkovalmennuksen lisäksi (joka siis minulla on) on mahdollista ostaa ns. massavalmennuksia, joista valitaan omiin tavoitteisiin sopiva valmis ohjelma (esim. painonpudotus tai massanlisäys). Ihan yhtä henkilökohtaisia nämä eivät tietenkään ole mutta pieniä muutoksia niihinkin on käsittääkseni mahdollista tehdä. Kaikkia valmennettavia palvelee suljettu Foorumi, jonne kysymyksiä voi esittää sekä ammattilaisten blogipohja, josta löytyy muunmuassa Anna Virmajoen treenivinkkejä ja tietenkin se kaiken ydin eli opas oikeaopisiin harjoitustekniikoihin.

Omia kokemuksiani valmennuksesta ja sen etenemisestä tulen kirjaamaan ylös teillekin ja sanottakoon jo tässä vaiheessa että myös teillä lukijoilla on mahdollisuus hyötyä tästä yhteistyökuviosta melko mukavalla tavalla 😉 Ollaan siis kuulolla, eikö vain.

IMG_2962

Toppi @Gina Tricot, Housut @Casall, kengät @lonsdale

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

4 kommenttia

 1. Ella kirjoitti:

  Heippa!

  Nyt on pakko kommentoida: näytät upealta! Terve ja hyvinvoiva ihminen. Vartalosi on mielestäni sopusuhtainen. Järkytyin kun sain tietää, että lihoit lähes 10kg BC:n jälkeen, mutta itse asiassa näytät todella hyvältä!

  Hyvää kevättä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   heh, siitä on lupakin järkyttyä – niin tein itsekin. Mutta siis kiitos paljon kauniista sanoista. Näiden voimalla on hyvä jatkaa eteenpäin 🙂

 2. Hekla kirjoitti:

  Kerro jo äkkiä se mahdollinen 24 Fitness Online -hyöty meille lukijoille… Olisi pikaisesti löydettävä joku apu tähän omaan paikallaan takovaan taisteluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.