Hae
My Project Is Me

Viikko takana ”uuden alun” jälkeen

Huomenta,

Se olisi yksi viikko takana uuden aloittamisen jälkeen. Viikko lähti hyvin käyntiin, kävin lenkillä vähintäänkin sopimani kerran päiväsä (sekä kävellen että juosten), Söin suunnitelmani mukaan, en herkutellut kuin vähintään joka toinen päivä (en edes sitä), venyttelin ja treenasin lihaskuntoa (huh! olivatkin vatsalihakset kipeänä monta päivää sen jälkeen). Mutta sittten tuli viikonloppu..
Lähdettiin pojan kanssa viikonlopuksi maakuntamatkailemaan Heinolaan, sukulaiseni syntymäpäiväjuhlille. Perjantaina kävimme ulkona syömässä ja lauantaina juhlimme. Juhliin oli tilattu pitopalvelusta aivan mahtavat ruuat! Oli lohta ja paahtopaistia ja marinoituja tapaksia ja sen sataa salaattia sekä tietysti kahvipöydän herkut. Heikko luonne antoi, mielellään, periksi. Sunnuntaina lounastettiin piknikillä edellispäivän tähteiden parissa. Kotiin päästyäni ihana poikaystäväni oli tehnyt pizzaa ja ostanut jätelöä <3
Nyt on aika aloittaa jälleen uusi viikko. Launtaina on jälleen luvassa juhlintaa kun serkkuni pääsee ripille. Tämänpä vuoksi aikomukseni on olla herkuttelematta ma-to välinen aika.
Kuva Googlesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.