Hae
My Project Is Me

Ilmassa on juhlan tuntua

Moi,

Koska viime viikon liikuntasaldo jäi hyvin lyhyeksi niin en siihen sen enempää paneudukaan. Sen sijaan jaan ensimmäistä kertaa hyviiiiiin pitkääään aikaan asu- ja ostoskuvia. Kyllä, minun ”älä osta mitään uutta”- lakkooni tuli nyt pieni tauko.

Viime viikonloppuhan oli yhtä juhlaa ja ensimmäisenä kuvaa näistä tunnelmista..

..eli tyttöjen perinteiseltä pikkujouluristeilyltä. Minun suurin ahdistukseni olivat vaatteet, joista en oikein meinannut mahtua omiini ollenkaan. Lähinnä ahdistus koskee alaosia, joista suurin osa on minulle siis pieniä. Vielä mammavaatteet ovat vastaavasti liian suuria ja ihan kamalasti en viitsisi noin kuukauden käyttötarkoituksen vuoksi  panostaa välikokoihin. Niinpä aion pärjäillä sillä mitä nyt on. Onneksi jotain kuitenkin löytyi ja risteilemään lähdin ystävältäni saaduissa Zaran viininpunaisissa housuissa sekä Onlystä viimeviikolla löytyneellä topilla.

Illaksi vaihdoin päälle mekon ja jo vuosi sitten hankkimani punaiset korkkarit, jotka siis olivat käytössä nyt ensi kertaa.

Tallinnan päässäkin pääsin käymään ja työkaverini opastuksella tarkastin ensimmäisenä Viru-keskuksessa olleen Mohito-liikkeen. Pelkäsin että kävelen ulos koko kaupan kanssa mutta onneksi selvisin vain kahdella ostoksella. Liike markkinoitiin minulle termein ”Tyylillisesti Zaran tapainen mutta hintatasoltaan puolet edullisempi” ja olen samaa mieltä. Molemmat hankituista paidoista maksoivat parikymppiä.

Ensimmäisenä arkeen

Ja sitten juhlaan. Saa nähdä päätyykö paljettitoppi koskaan päälle asti mutta hintalaatusuhteen vuoksi en voinut olla ostamatta. Itseäni nimittäin ärsyttää suunnattomasti paljetti- tms. vaatteet, joissa koristelu on vain edessä. Tässä idea jatkuu siis myös takana.

Juhlista seuraavaan..

Eli ristiäisiin. Alaosa on vanha tuttu, joka on kulkenut muutamat kirppiskäynnitkin. Mikä onni ettei kukaan ole sitä ostanut. Vielä se on hivenen iso mutta ei merkittävästi. Hyvä se on että jotain löytyy.

Ja loppuun vielä kuva kotiminästä, eli kun työpäivä on ohi ja pääsen kotiin niin vaatteet vaihtuvat salamana.

4 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Oot niin kaunis! Ja miten osaatkin löytää niin itsellesi sopivia vaatteita. Täydellisiä kaikki! Ja! Yksi kysymys 🙂 Onko vinkkejä, miten selvitä joulusta lihomatta sataa kiloa? :/ Tästä voisit vaikka tehdä postauksen, mikäli niitä vinkkejä löytyy. :)ps. ihanaa kun olet palannut pienen tauon jälkeen <3 ikävä oli!

  • jennie kirjoitti:

   Luulisi että kehuihin tottuu mutta ei, aina on yhtä hämmentynyt olo joten kiitos:)joulukilojen karttamisesta voisikin joku kerta kirjoitella mutta kaipa siihenkin samat säännöt pätevät, eli löytää herkuttelulle paikkansa ja aikansa. Se on sitten eriasia kun kaikenmoisia pikkujouluja on joka viikko..

 2. Mirimë kirjoitti:

  Nuo punaiset korkkarit <3 Kiva nähdä näitä sun juhla- ja arkilookkeja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.