Hae
My Project Is Me

Kukkakaali-pekonikeitto

Hei,

Ja taas pukkaa pekoniohjetta:) en ymmärrä tätä syntynyttä himoani pekonia kohtaan. Tiedän että se ei todellakaan ole mitään terveys/laihdutusruokaa, varsinkaan kun en millään
hiilarittomalla dieetillä ole. Uskon kuitenkin vakaasti että tämä on parempi vaihtoehto kuin esim. syödä pussillinen karkkia jokapäivä – joten jos pari pekonisiivua/päivä saa minut pysymään herkuttelemmatta let’s be so.
Tässä ohje, joka on siis Yhteishyvä lehdestä:
1kpl kukkakaali
1pkt pekonia
persiljaa
1tl currya
8dl kasvislientä
2kpl perunaa
1prk maustettua ruokakermaa
mustapippuria
paprikajauhetta
Kuutioi kukkakaali pienemmiksi kukinnoiksi. Kuutioi peruna. Keitä 8dl kasvislientä ja lisää kiehuvaan liemeen kasvikset ja curry. Anna kypsyä noin 20min tai kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Soseuta kasvikset. Lisää ruokakerma ja kiehauta.
Paista pekonit omassa rasvassa (yhteen annokseen käytin itse 3siivua). Leikkaa pienemmiksi paloiksi. Silppua persilja. Lisää keiton päälle ja mausta vielä ripauksella paprikajauhetta ja mustapippuria.
Itse keitto-ohje on siis neljälle. Tein keiton kokonaisuudessaan valmiiksi ja paistelin pekonit sitten/annoskerta.
Ja alla vielä kuvaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.