Hae
My Project Is Me

UFF Tasarahapäivät ovat täällä taas

Vaikka muoti ei isoa osaa blogissani näyttelekään, pukeudun minäkin vaatteisiin ja toisinaan jopa mietin mitä päälleni vaatekaapistani pukisin. En missään nimessä ole erityinen trendsetteri, tai seuraa muotivirtauksia tarkalla silmällä, mutta myönnän että päivitän vaatekaappini sisältöä aina silloin tällöin joko ihan tarpeesta tai sitten inspiraatiosta.

uff tasarahapäivät

Kierätettyä hyvää

En tiedä tiesitkö, mutta ostan aika paljon vaatteita käytettynä. Parhaimmillaan (vai pitäisikö sanoa pahimmillaan) olen onnistunut ostamaan saman sesongin uutuuksia kierrätettynä ja säästänyt samassa paitsi omia euroja, myös luonnonvaroja. Tässäkin postauksessa näkyvistä vaatteista osa on käytettynä ostettuja vaatelöytöjä.

kierrätetty muoti

Uff tasarahapäivät

Juuri nyt, on käynnissä Uff tasarahapäivät, mikä tarkoittaa tavanoamaista edullisempia vaatelöytömahdollisuuksia meille kuluttajille. Ideana on siis yksinkertaisuudessaan tarjota päivän hinnalla (tänään perjantaina 5€) kaikki vaatteet alkuperäisestä hinnasta huolimatta. Päivien edetessä hinnat laskevat, kunnes viimeisenä päivänä voit ostaa mitä tahansa maksimissaan yhdellä eurolla /tuote. Vaikka euron hintalappu tietenkin kuulostaa houkuttavalta, olen itse tehnyt parhaat löydöt yleensä 3-8 euron aikana.

zadaa

Käytettynä myös verkosta

Vaikka tämä postaus nosti esiin nyt erityisesti UFFin myymälät, niin todellisuudessa teen ostoksia siellä useimmiten vain näinä tasarahapäivinä. Teen lisäksi paljon ostoksia netissä ja yksi suosikkejani onkin jo aiemmin blogissani esitelty Zadaa ja myös Vähänkäytetty. Lisäksi on lukuisia muitakin paikkoja, joista voisin tehdä esittelyn jos vain kiinnostaa.

Ostatko sinä aina uutena vai teetkö hankintoja myös käytettynä?

vähänkäytetty

2 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Mulla on ollut muutaman kuukauden ostolakko, joten tällä kertaa en hyödynnä Tasarahapäiviä :/ Ostolakkoni johtuu siitä, että meikäläisellä vaatetta on niin paljon, että en edes halua uutta. Ja toki myös korona vaikuttaa nyt shoppailukäytökseeni.
    Normaalisti lähes kaikki vaatteeni ostetaan kirppiksiltä ja ison osan teen myös vanhoista vaatteista. Vuoden aikana olen hankkinut neljä uutena hankittua asiaa, Navyhupparin, Vaikuttajamedian paidan sekä kahdet maiharit. Ne saa riittää.

    • myprojectisme kirjoitti:

      No mutta siinä tapauksessa on turha mennä, jos ei tarpeita ole 🙂 Totuushan on että ei niitä edullisiakaan ostoksia kannata turhaan tehdä. Ja sulla kun on tosiaan vielä tuo taito tuunata vaatteita niin vanhakin muuttuu äkkiä ihan uudeksi ihanuudeksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.