Hae
My Project Is Me

Permpi viikko edessä

Noniin,

Tässä vaiheessa viimeistään tulee unohtaa taakse jäänyt vaikea viikko ja kohdata uusi kaikkine haasteineen.

Syömisistä en sen enpää halua edes mainita. Kerrottakoon kuitenkin että viikkoon mahtui kinkkkupiirasta, korvapuusteja, karkkia, pizzaa, juustosämpylöitä, jäätelöä ja toki sitä ihan oikeaakin ruokaa. Kokkailin viime viikolle ensi kertaa linssejä ja aloitin punaisista. Ikäväkseni nämä keittyivät ehkä hivenen liian pitkään ja tuloksena oli jonkinasteinen linssimöhnä. Tätä söin alkuviikosta paistetun broileri-kasvisseoksen ja salaatin kera.

Tulevaan viikkoon valmistauduin vihreiden linssien sekä täytetyn broilerin kanssa. Täytteenä löytyi herkkusieniä, paprikaa, rakuunaa sekä juustoa. Söin tätä itseasiassa jo sunnuntaina ja ehkä hivenen kuivaksi tuo broileri meni mutta muutoin hyvää oli – ja tällä kertaa linssitkin onnistuivat.

Jotain hyvääkin viime viikossa oli, nimittäin liikkumiset. Vaihdoin siis viimeinkin saliohjelmani lyhyempiin toistoihin suuremmilla kilomäärillä. Entisen 15:n sijaan toistoja on enää 10 ja hieman liikkeestä riippuen vastukset ovat kasvaneet pääsääntöisesti 20-30%:lla. Lisäksi lisäsin vatsalihastreeniin muutaman liikkeen kyljille.

Tämä taitaa oikeasti olla viimeinen näitä salikuvia

Toisekseen otin saliohjelman kylkiäiseksi iltalenkin. Tällä hetkellä tuo lenkki on tehty kävellen, jotakuinkin vauhdilla 7km/h ja maasto on mäkinen. Jossain vaiheessa katsotaan saisiko mukaan myös juoksuaskelia. Tässä lenkkeillessä olen muuten todennut että ihan parasta alkavassa keväässä ovat sulat kohdat tien pinnassa sekä sulavan lumen ääni!

No niin, ne liikkumiset olivat siis
MA   Sali + vaunulenkki illalla
TI     Vaunulenkki illalla
KE    Sali
TO   Sali + vaunulenkki illalla
PE    Sali
LA    Vaunulenkki + Vaunulenkki
SU    Hölkkälenkki + omat vatsat + Vaunulenkki illalla

Keskiviikkona ja perjantaina illalla oli muuta menoa niin iltaliikkumiset jäivät silloin välistä. Tämä kaikki johti painonnousuun +1,2kg mutta en anna sen nyt häiritä tätä uutta nousuani. Vaakaluku näytti siis 55kg ja tuota lukua ei sitten ole näkynyt varmaan viime lokakuun. Kuten sanottu, en anna sen nyt häiritä mutta toteanpa vain jälleen kerran että miten paljon ruokavaliovalinnoilla ihan todellisuudessa on merkitystä. Eilisen puheilla, nyt ollaan kuitenkin matkalla uuteen nousuun ja parempaan viikkoon.

10 kommenttia

 1. Rimma kirjoitti:

  Oikea asenne! (: Mukavaa alkanutta viikkoa!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Kovasti tsemppiä ja tehokasta treeniviikkoa! 🙂 Olen vasta löytänyt blogisi ja täytyy sanoa että tästä saa kivasti motivaatiota, kiitos siitä. 🙂 Minua kiinnostaisi tietää missä päin Suomea asustat? -Anni

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Anni ja tervetuloa mukaan. Nyt kun oma motivaatio on taas löytynyt niin toivon että saan jälleen jaettua sitä myös teille muille päin. Asun Pk-seudulla, tarkemmin sanottuna Vantaalla.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Muistathan kuitenkin, että välillä tuut kuitenkin jatkossakin syömään asioita, jotka ei oo dietin kannalta niin hyviä mut ne (ainakin muka) kuuluu elämään. Se ei oo niin vaarallista kunhan oppii kohtuuden, mikä tuntuu meille monille olevan se vaikein juttu. Tosin itsellänikin vähän masis eilen syödystä pizzasta, joka muuten ei ees maistunut kovin hyvältä.. Päätin antaa sen itselleni anteeksi ja jatkaa terveellisellä linjalla, ennen varmaan oisin rankaissut itseäni syömällä tänään sit litran jäätelöä. Mut siis ei kannata käyttää liikaa aikaa murehtimiseen vaan antaa itselleen toisinaan lupa syödä vähän herkkujakin. Oot kuitenkin jo ihan toisenlaisissa mitoissa kuin aloittaessasi, hyvä sinä! Mieletöntä tahdonvoimaa varsinkin kun sulla on muistaakseni pieni lapsikin, työkin kai ja kaikkea. Kuka muuten kuvaa sua salilla?

  • jennie kirjoitti:

   Vakíkkei ihan aina uskoisikaan niin olen kanssasi ehdottomasti samaa mieltä että herkuttelu kuuluu elämään mutta sille pitää vain olla paikkansa ja aikansa. Kiitos sinulle kaikenkaikkineen positiivisesta tsemppiviestistä sekä muistutuksesta näitä jo saavutettuja tuloksia koskien! Nuo kaikki alikuvat on otettu yhtenä kertana jolloin sain ystäväni mukaan kuvausretkelle. lähtökohtaisestihan käyn salilla sellaiseen aikaan ettei sinne kukaan selväjärkinen kanssani lähde 😉

 4. *A* kirjoitti:

  Miten nuo ruoka-annoksesi näyttävät aina niin syötävän hyviltä! Oma ongelma on se kokkaaminen… kun ei jaksais. Mut tähän viikkon olen minäkin ryhdistäytynyt ja tänään taas kauppaan, jotta saa kaappiin sitä mitä oikeasti sinne tarvitsee. 55kg … sinne kun pääsis ;D Mukavaa treeniviikkoa!

 5. Anonymous kirjoitti:

  Minkä kokoisilla painoilla treenasit kun teit kotitreeniä?Oliko käytössäsi vain ”pelkät” käsipainot ?

  • jennie kirjoitti:

   Eivät nuo omani olleet kuin 3kg ja 1,5kg painot. Muita vempeleitä en kotona käyttänyt. Lisäksi toki kehon omaa vastusta käytettiin myös hyväksi noilla Jillian Michaelsin dvd:illä, joita harjoitin syyskuusta(?) lähtien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.