Hae
My Project Is Me

Illan hehkutus

Pakko tulla hehkuttamaan kun on niin hyvä fiilis:)

Lähdin ihan extempore ulos (ilman poikaa) ajatuksena käydä pienellä lenkillä omenapiirakkaherkuttelun jälkeen (siis joo, leivoin omenapiirakkaa tänään vieraille). Alkukävelyn jälkeen vaihdoin juoksuun ja yllätyksekseni juoksin 10,3km/h vauhdilla seuraavat 20min, eli kotiin saakka!  Enkä ollut edes kovin poikki. Koska liikuin yksin pääsin kuunetelemaan musiikkia juostessa, mikä siivitti matkaa. Samoin kuin toki matkaa helpotti se että ei samalla tarvinnut työntää vaunuja 😀

Kuva: http://www.asicsoffice.com/class/big_asics_gel-kinsei_2_1.html

 

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    Mä taidan lopettaa tän blogin seuraamisen heti alkuunsa 😀 Tulee meinaa ihan kauhee kateus kun sä jaksat lenkkeillä jopa tuolla kauheessa syysmyrskyssä! Tai sit otan ton tsemppauksena ja meen itekki tänään kaatosateessa juoksemaan 😀

  2. jennie kirjoitti:

    Ota se tsemppauksena:) Ehkä tästä hurjasta päätöksestä tehä ”päiväkirjastani” julkinen on ittellekin se ilo että oikeesti saa tulostakin aikaan kun projekti on ”avointa riistaa” kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.