Hae
My Project Is Me

Iho kuntoon kotikonstein (sis. alekoodin)

Kaupallinen Yhteistyö: MayBauty

Minua houkuttaa erityisen paljon tasaisempi ihonväri. En niinkään sanoisi, että ihoni on varsinaisesti sävyltään epätasainen, mutta tietynlaista paikoittaista sameutta on havaittavissa. Saatatte ehkä muistaa, kun kirjoitin ensimmäisestä kokeilustani laajalti kehutun MayBeauty- brändin kanssa. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla saman sarjan Pore Maskia, en tietenkään kieltäytynyt. Pore Mask lupaa paljon ja olipa haaveena sitten tasaisempi ihonväri tai pienemmät ihohuokoset niin tämä olisi se tuote, jolla tavoitteet voisi saavuttaa.

Käyttö on helppoa – yksittäispakattu naamio levitetään kuivalle iholle joko käsin tai siveltimen avulla ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia tai kunnes naamio on kuivunut. Tämän jälkeen seuraa paras osuus: naamio huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Paras osuus tämä on minusta siksi, että jos on kaltaiseni ihonhoidon amatööri – ei poistaessa tarvitse pelätä että se olisi vaikeaa tai kivuliasta koska on levittänyt naamion epähuomiossa ihokarvojen päälle (been there, done that!).

Jälleen kerran saan todeta että olen positiivisesti yllättynyt ja jo yhden käyttökerran jälkeen iho on mielestäni pehmeämpi ja tasaisempi. Säännöllisesti käytettynä (kerran viikossa) käyttäisin termiä heleämpi ja kirkkaampi (kun hoitojaksoa on takana useampi viikko).

Kiinnostuitko? Koodilla jenniepore pääset itsekin testaamaan tätä aloittelijallekin sopivaa kasvonaamiota 30% alennuksella kun teet tilauksesi täällä.

2 kommenttia

  1. Saimi kirjoitti:

    Jäänyt taas lukemiset vähemmälle, mutta nyt pisti tämä silmään. Onko tuote minkä tuoksuinen? En oikein pidä hajustetuista tuotteista ja siltikin haluaisin testata! 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Voi apua, jostain sysytä en ole huomannut kysymystäsi kuin vasta nyt – ANTEEKSI. Hajusteeton tämä ei vaalitettavasti ole mutta minun neenäni kuitenkin melko miedon tuoksuinen. En oikein osaa nimetä tuoksua mutta raikas, hivenen saippuainen ehkä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.