Hae
My Project Is Me

Mainoksen uhri

Moi,

Olen taas ollut mainoksen uhri ja mennyt ostamaan jotain turhuuksia kauppareissulla. Tällä kertaa mukaan tarttui Vaasan ruisnacho-pussi. Olen näitä(kin) jo muutamaan otteeseen katsonut kaupassa mutta jättänyt ne kiltisti hyllylle – paisti nyt. Näitähän mainostetaan myös hyvänä valintana ja sellaisena tuotteena, jota on lupa herkutella. IMG_6518 (683x1024)

IMG_2463

Verrattuna esimrekiksi tavallisiin perunalastuihin, on tuote toki tosiaan paljon parempi valinta:

 • Energiaa on reilu 30% vähemmän
 • Rasvaa on yli 75% vähemmän, josta tyydyttynyttä rasvaa jopa 90% vähemmän
 • Kuitua on kolminkertaisesti
 • Proteiiniakin kaksinkertaisesti

Ja ennenkuin joku kysyy, niin hiilihydraatin määrä on sama samoin kuin suolan (joskaan eivät maistu niin suolaisilta kuin sipsit). Nämä olivat eräänä päivänä hieman pidemmällä lenkillä mukana ja toimivat hyvin omenoiden ja veden ohella. Jotenkin sitä kesähelteillä ainakin minun kroppani kaipaa jotain suolaista.. Kait se on elimistön luonnollinen puolustusmekanismi mahdollista nestehukkaa vastaan. Ja kyllä, meillä on edelleen puolikas pussi jäljellä, vaikka evästelijöitä oli lenkillä kolme eli koko pussia (130g) ei edes tullut syötyä kerralla (eikä maussa siis ollut mitään vikaa!)

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Paljon onnea pikkuisesta. Olet todella hyvännäköinen juuri synnyttäneeksi naiseksi. Haaveilen pystyväni samanlaiseen muutokseen. En vaan tiedä, millä sen motivaation saa pysymään yllä. Repsahdan liian helposti ja olen laiska.

  • jennie kirjoitti:

   höpöhöpö, jos repsahduksia sattuu niin sitten aloitetaan uudestaan. Ja jos vahingossa syö keksin tai kaksi, toteaa että ok nyt kävi näin, ja jatkaa sen jälkeen kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Ei kaiken tarvitse onnistau kerralla ja heti – muutokset vievät aikaa. Ja kiitos, pieni on niin ihanan pieni että voisin ihan hyvin vain viettää kaiken aikani hänen lähellään ihmetellen tätä uutta elämänalkua <3

 2. perhonenpieni kirjoitti:

  Noi vois olla hyviä satunnaisiin herkutteluhetkiin, kiitti vinkistä! 🙂

  http://perhonenpieni.blogspot.fi/

  • jennie kirjoitti:

   Oli olemassa myös jokin toinen maku mutta minö kokeilin tätä perinteisempää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *