Hae
My Project Is Me

+400km

Terveiset täältä maaseudun rauhasta!

Lähdin lasten kanssa reissunpäälle erkaantumaan ihan arkisimmista kuvioista. Ja matkassa olen tosiaan yksin miehen lomien ollessa vasta elokuun lopussa. Tuolle lomajaksolle odottaakin sitten Skotlanti, pitkästä aikaa. Jokatapauksessa, nyt eletään määrittelemätön aika näissä maisemissa

WP_20130719_012

Ja kun ollaan mökillä, saa syödä mökkiruokaa mökkilautasilta <3

IMG_8868

Hieman kyllä huvitti kun pakkasin mukaan myös proteiinijauhetta ja muuta kodin käyttötavaraa kuin paraskin bodaaja 😀 Mutta ihan oikeasti – minigrip-pusseihin pakatut hätävarat ovat ihan kätevä apu lisäproteiiniksi myös meille taviksille. Pusseissa kulki kätevästi matkaan myös soijalesitiinirae ja lisäkuidut. 

IMG_8906

Suurimmaksiosaksi aion kuitenkin keskittyä marjasatoon, josta ilokseni löysin vielä muutaman mansikankin. Metsämansikoista puhumattakaan. 

IMG_8896 IMG_8898 IMG_8901

2 kommenttia

  1. Titu kirjoitti:

    Mitä käytät lisäkuituna? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.