Hae
My Project Is Me

Hiton hienoa olla Nainen

Laitoin Instagramiin aikaisemmin tänään kuvan, mihin kirjoitin vain että on ihan hiton hienoa olla nainen.

Vaikka nykyaika on suvaitsevaa ja uudistuvaa niin edelleen esimerkiksi meikkaaminen on naisilla paljon yleisempää kuin miehillä. Samoin myös hameiden, mekkojen tai korkokenkien käyttö. Sensijaan kukaan ei kiinnitä minkäänlaista huomiota vaikka itse kulkisin ilman meikkiä, housut ja tennarit jalassa.

Ja juuri siitä syystä naisena oleminen on minusta niin hiton hienoa: Nainen voi olla mitä tahansa nainen vain haluaa olla. Nainen voi laittautua tai olla laittautumatta. Nainen voi halutessaan kouluttautua ja luoda uraa. Tai nainen voi valita kotiäitiyden. Naisella on siihen oikeus ja mahdollisuus.

Vaikka meille tämä on itsestäänselvyys niin näin ei aina ole ollut. Eikä näin valitettavasti ole kaikkialla vieläkään. Jokaisella on kuitenkin oikeus omaan naiseuteen ja kansainvälisenä naistenpäivänä haluan toivottaa ihan jokaiselle naiselle mitä parhainta naistenpäivää!

ps. Aina kun ajattelen että alan kirjoittaa jotain aiheesta pompsahtaa päähäni Shania Twain laulamaan Man, I feel like a woman!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.