Hae
My Project Is Me

Suomen surkein blogaaja

”Jonottavatkohan vieraat näin pitkään itsenäisyyspäivän vastaanotollekin? Onneksi ei ole talvi ja juhlamekko päällä – silloin sitä vasta kylmä olisikin”. Jotain tämänkaltaista mietin mielessäni kun jonotin omaa tutustumisvuoroani Presidentinlinnaan.

Suomen surkeimmaksi bloggaajaksi minut tekee se, että en todellakaan saanut ikuistettua sitä arvokasta tunnelmaa, mikä salista toiseen astellessa minut valtasi. En itseasiassa saanut juuri minkäänlaista kuvamateriaaalia aikaan, en edes kunnon selfietä itsenäisyyspäivän vastaanotoltakin tutulta yläparvelta. Siis minkälainen bloggaaja ei saa otettua selfietä? Aivan, se Suomen surkein.

Vaikkeivät kuvat tältä tutustumisreissulta hienoja olekaan, niin kokemus sekä muistot ovat. Ei sitä jokapäivä pääse Suomen kirkkaimpien kristallikruunujen alle ihailemaan niiden säihkettä tai kokemaan mielessään Suomen arvostetuinta juhlatilaisuutta. Ovet ovat avoinna yleisölle vielä huomenna perjantaina sekä lauantaina.

2 kommenttia

  1. sanna kirjoitti:

    Olet nauttinut tilanteesta paikan päällä ja sehän on kaikkein tärkeintä! 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Sepä, mieleeni on ihan aidon oikeasti jäänyt eräältä Jutta G:n luennolta maininta siitä kuinka nykyaikana moni muistamisen arvoinen asia menee ihan ohi kun yritetään luoda niitä muistoja. Otetaan esimerkiksi lapsen päiväkotiuhlat, jossa tulee häärittyä kameran kanssa yrittäen saada se paras mahdollinen kuva kun siihen hetkeen voisi ihan aidon oikeasti sukeltaa tunteella sisään ja unohtaa koko kuvaamisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.