Hae
My Project Is Me

Tukholmassa on kaikki aina paremmin – vai onko?

Hihhei,

Takaisin kotona jälleen! Otsikko sai alkunsa kun Eikku toivotteli hyvää matkaa todeten että Tukholmassa on kaikki aina astetta paremmin kuin täällä kotona 😀 Olen itseasiassa itse ollut ihan samaa mieltä – aina on jollain tapaa aurinkoisempaa tai lämpimämpää – paitsi tällä kertaa. Aurinkoinen Helsinki vaihtui harmahtavaan Tukholmaan, tosin yksi asia täytyy silti todeta Tukholman eduksi: lämpötila ja lämmin tuuli. Vaikkei aurinko siis paistanutkaan niin yleistuntuma oli silti lämpimämpi kuin täällä.

Kannella tuuli 😀 (ja kuvakulma vähintäänkin edustava..)

Reissu itsessään ei ollut milläänlailla erikoinen, enkä edes käynyt yhdessäkään vaate/kenkä/tai muussakaan kaupassa- ruokakauppaa lukuunottamatta. Ruoka taisikin olla koko risteilyn avainsana – niin laivalla kuin maissa vaikka jatkuvalta puputtamiselta vältyttiinkin.

Ensimmäisen illan ruokaa, eli salaatti- ja jälkiruokabuffa ilman pääruokaa:

Aamiaista: 

”Pakollinen” paha Tukholmassa:

Ja se ostettu ruoka Tukholmasta iltaa varten meille kolmelle; Kansalaattia ja pinaattilasagnea:

Joskin tämäkin ilo (siis herkuttelu ja hyvin syönti) hiipui loppua kohden. Launtaina alkanut flunssani kun ei erityisemmin tykännyt ilmastoinnista tai ulkoilusta ja päätti pahentua päivä päivältä. Omaksi onnekseni totesin tänä aamuna että ”On se hyvä että olen selkeästi raskaana, etteivät kaikki kuvittele että siinä taas nuori äiti on bailannut kaiken yötä laivalla ja olo on sen mukainen”. Nyt siis kiltisti lepoa niin kauan kunnes tuntuu taas terveeltä.

Yksi kommentti

  1. Eikku kirjoitti:

    No kuvakulma on kieltämättä aika edustava ;). Kiva, ettei kuitenkaan satanut, vaikka vähän harmaata olikin. Itse olin tänään Tallinnassa, jossa oli aivan ihanan lämmintä ja aurinkoista. Laivan rantautuessa Helsinkiin täällä sataa vettä ja on tuulista jajaja.. Onneksi kevät etenee kuitenkin nyt viimein vähän rivakammin! Huomiseksi on ainakin ennustettu kaunista säätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.