Hae
My Project Is Me

Toope(na) salilla

Moikka,

Kuten ainakin Facebook-seuraajat ovat tietoisia, on minun salikauteni korkattu 7kk tauon jälkeen ja takana on jo kolmet treenit. Vitsit, voin rehellisesti sanoa että ensimmäisellä kerralla oikeasti jännitti mennä salille ja ehken vieläkään tunne oloani ihan kotoisaksi mutta viime kerrasta oppineena, tiedän että se tunne kaikkoaa aika nopeaa. Alla olevan kuvan sankari olisin ihan hyvin voinut olla minä.

Lisäjännitystä touhuun toi paitsi treenitauko niin myös itselle tuntematon sali sekä sitämyötä tuntemattomat laitteet. Vaikka laitteisto pääperiaatteittain samanlainen kaikkialla onkin niin säätösysteemit saattavat toki vaihdella yhdessä ulkonäon kanssa ja kun siihen lisää sellaisen pienen hermostuneisuuden niin katastrofin ainekset ovat kasassa. Niinpä ensimmäisenä menikin aikaa jokaisen laitteen paikantamiseen ja totaaliseen tutkimiseen kunnes pääsi itse treenin äärelle.

013e0fae976800fd225e64d76727c2790f4d876468 01e9349f994e0c60dba1ba8bd08bb55546c6668bb5 01dc2008b879b2a7b3f7a1cd1a526519d7f1e1f2d6

Uuden salin ja pitkän treenitauon vuoksi päädyin käyttämään vanhaa ja tuttua kaksijakoista ohjelmaani. Tässä siis treenikerrat on jaettu siten että toisena päivänä on alakroppapainotteinen treeni ja toisena vuorostaan yläkroppapainotteinen treeni. Tarkkaa kirjaa käyttämistäni vastuksista (painoista) en ole pitänyt mutta mukava huomata että ihan nollista ei näköjään kaikissa liikkeissä tarvinnut aloittaa. Ja jos ollaan tarkkoja niin ennen noita saliohjelmieni alkuperäisiä postauksia alla on noin kuukauden treenit ja vastuksia on jo lisätty niistä ihan ensimmäisistä kerroista. Alussahan kehitys on nopeaa ja katsotaan kuinka tällä kerralla käy.

Jostain se on aloitettava

Jostain se on aloitettava

01ee218ec161afff8a71264c5c5a26591e32e93eb4

Tosiaan, tässä vaiheessa tarkoituksenani olisi päästä salitreenin äärelle neljästi viikossa siten että alakroppa- ja yläkroppatreenit vuorottelevat. Ihannetapauksessa treenipäivät olisivat maanantai, tiistai, torstai sekä perjantai mutta tietysti mahdollisuuksien mukaan mennään. En tiedä onko liikaa ahnehdittu jos yrittäisin jatkossa (kun salitreeni on tullut taas hieman tutummaksi eikä olo ole aina ihan toope) yhdistää yläkroppapäivään pienen aerobisen treenin tehostamaan rasvanpolttoa, jota kuitenkin on vielä edessä. Tämä kuitenkin vasta sitten vähän ajankuluttua, jos silloinkaan. Aiheeseen palataan varmasti vielä.

013d9fa71246cb4f1a042a04b0bf80b432ff540433

Ja myös tähän osa-alueeseen on panostettava enemmän! Nimimerkillä olo-on-kuin-kokovartalokipsissä

ps. Teiltä saadun palautteen perusteella pyrin jatkossa kirjaamaan selkeästi myös tekstin yhteyteen mahdolliset yhteistyö- ja mainostekstit. Tämä on minulle vielä niin utta ja harvinaista että en kovinkaan ammattimaisesti tätä puolta ole osannut toteuttaa ja siitä siis syvimmät pahoitteluni teille. Viiveellä päivitän myös vanhoja tekstejä, jotta mahdolliset uudet/uudelleen lukijat ne sieltä tunnistavat. Kiitän siis saadusta palautteesta jonka ansiosta pyrin jatkossa toimimaan entistä selkeämmin ja johdonmukaisemmin.

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Hei hyvännäköinen sali! Ja kovin tutunnäköinen, hyvä sali valinta:-)ja hyvännäköinen on kuvien malli myös.

 2. Sanna Latvala kirjoitti:

  Haha! Toi kuvan fiilis on tuttu! Olin kyllä niin hukassa kun ensi kertaa astuin salille! Painot ei juuri ole muuttuneet ensi kerrasta, mutta kyllä se nyt on huomattavasti helpompaa suorittaa treeni kun suurin piirtein tietää mitä pitää tehdä! 😉 Tsemppiä salitreenin pariin!

  Täytyy tässä joku päivä aloittaa sun blogi ihan tuolta alusta! Muutama viikko saattaa vierähtää, että pääsen tähän hetkeen! ;D

  Terkuin: Oman elämänsä pieni, suuri pudottaja
  pudotus.blogspot.com

  • jennie kirjoitti:

   Siinä riittänee työnsarkaa, itselläkin jäi kesken vaikka kovasti oli tarkoitus ne helmi-ideat sieltä kaivaa esiin. Ja jes, kyllä se saliharjoittelu taas tutuksi muuttuu – toivottavasti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *