Hae
My Project Is Me

Värillä on väliä

Moikka,

En ole asiaa ennenkään salaillut, enkä salaile nytkään: Ruskettunut iho on minusta kaunis, on aina ollut. Kesäisin yritän maksimoida auringossaoloaikani ja toisinaan olen turvautunut myös solariumiin. Nuorempana, solarium oli itse asiassa enemmän sääntö kuin poikkeus mutta sittemmin olen siirtynyt itseruskettavien ihmeelliseen maailmaan ja sillä tiellä olen ollut vuosia. Olen pidemmän aikaa vannonut L’orealin nimeen, mitä järkihintaiseen valikoimaan tulee mutta ainakin vuoden (ellen jopa kaksi) olen käyttänyt lähes yksinomaan Vita Liberataa.

Värillä ja ilman

Värillä ja ilman

Erityisen ihastunut olen ollut tuotteen tavattoman nopeaan kuivumiseen sekä tasaiseen ja oikeasti luonnolliseen väriin, joka jopa käyttämilläni ”kevyesti päivettävillä” voiteilla tuo jo ensimmäisellä kerralla riittävän värin. Tuotteiden kehutaan olevan hajuttomia mutta kyllä niistä minusta silti se itseruskettavan tuoksu on.

IMG_8922

Toki, kyseessä on hinnakaampi tuote kuin ennen käyttämäni L’oreal mutta olen yrittänyt ostella näitä aina hyvistä tarjouksista, jolloin korotus ei ole niin mahdottoman tuntuinen. Viimeksi ostin purkkini syksyisiltä kauneusmessuilta ja hintaa taisi olla jotain 20€:n pintaan. En käytä kasvoille erillistä voidetta vaan samalla rasvalla lutraan ympäri kropan. Vasta viimevuosina olen tosin oppinut käyttämään levitykseen hanskaa, joka mahdollistaa värin levityksen myös kämmenselkään (ja nyt ymmärrän miksi sellaisen käyttöä suositellaan).

eikä väri tosiaan missään nimessä ole överi

eikä väri tosiaan missään nimessä ole överi

Jos edullismmasta hintaluokasta puhutaan niin vastaavantyyppinen, kevyehkön värin antava voide on minusta Dove Summer glow. Siinä on yhtälailla voide, jolla en ole ehkä koskaan epäonnistunut mutta jos vain mahdollista, panostan hieman enemmän eurojani ja hankin tuota VL:llää. Olen ainakin huomannut että Tanstorella on ollut tarjouksia näistä (ja monista muistakin) tuotteista ja lisäksihän muunmuassa ainakin Stockalta näitä saa ostaa mukaansa (joskus sieltäkin tarjouksen perusteella purkin shoppailleena tiedän näin olevan).

Kaksi suosikkiani

Kaksi suosikkiani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.