Hae
My Project Is Me

Pikaterkut Tallinnasta

Moikka,

Pikkujoulut ovat tämän vuodenajan sesonkiteema ja yksiin sellaisiin otin tänäkin viikonloppuna osaa. Jos blogiani selailee taaksepäin löytyy näistä kyseisistä pikkujouluista maininta jokaiselta vuodelta eli vuorossa oli jo perinteeksi muodostunut pikkujouluristeily Tallinnaan.

kuva 1(22)

kuva(25)

Toiseksi perinteeksi on tuntunut muodustuvan Tallinnan päässä Rimistä haettu noutosalaatti. Kyseessä on siis omavalinteisesti valittavissa oleva salaattibuffa, joka maksaa 0,99€/100g. Omaani päätyi tällä kertaa broileria, fetaa sekä granaattimenaa yhdessä vihreän salaattipohjan kanssa.

kuva 3(14)

Perinteiden lisäksi matkaan mahtui kaksi yllätysmomenttia. Ensinnäkin Tallinnan Rimistä löytyi Taffelin San Diego – maustettuja sipsejä. Olen syönyt näitä viimeksi kymmenkunta vuotta sitten kunnes ne yllättäen poistuivat Suomen katukuvasta. Maku on aikanaan ollut minun ehdoton lempparini ja aion todellakin avata tänä iltana pussin ja mututustella menemään hyvällä omatunnolla. Toivottavasti ovat yhtä hyviä kuin muistelen..

kuva 5(8)

Se toinen yllätys, on jotain minulle tavattoman tärkeää: Lukijatapaaminen. Samalla laivalla sain kunnian  tavata erään teistä mahtavuuksista siellä ruudun toisella puolella ja vaikka tapaamistilanne oli ehkä vähintäänkin erikoinen niin mieleeni jäi päällimmäisenä tämä ihanan iloinen ja sympaattinen kaima <3 Kiitos siis sinulle, et arvaakaan miten paljon tämä minulle merkitsi! Jos siis joku muu minut joskus jossain näkee niin toivon että käyt moikkaamassa.

Snapshot_20141214_1

2 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Vielä kerran kuin kiva olikaan nähdä!:) ja totta tosiaan, tilanne oli jokseenkin erikoinen..ja hyvä vaan jos jäi positiivinen kuva kun rehellisesti sanoen himpun paremman kuvan ois ehkä antanut jos tää allekirjoittanut ois ottanut pari viinilasia vähemmän 😉 mut kerrankos sitä nyt risteillään 😀

    • jennie kirjoitti:

      No, kellonajan, paikan ja yleisen ympäristön huomioiden olit oikein fiksua keskusteluseuraa (kuten ehkä minäkin 😉 )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.