Hae
My Project Is Me

Ihana lauantai

Moikka,

Taas hämmästyn sitä että enkö millään saa mitään järkevää tekstiä aikaiseksi näin viikonloppuisinkaan mutten näköjään, tai en ainakaan tänään kun kohta jo lähtö häämöttää ovella. Ehkä sitten huomenna.

Olen saanut jonkin verran palautetta että raskaudesta ja sen vaikutuksista elämääni voisin kirjoittaa enemmän. On totta että olen ollut melko varovainen tämän aihealueen kanssa ja itseasiassa ihan tarkoituksella. Pienenä siivuna se on kuitenkin ollut mukana ja ihan kokonaisia aihealueita on luvassa. Tämä  hetki ei nyt kuitenkaan ole tänään vaan nyt taas kerran haluan mainita mahtavanmakuisesta herkusta, jonka kaupasta löysin: Suklainen Paussi-patukka.

Olen joskus kauan sitten jonkun Paussin maistanut mutten pahemmin välittänyt siitä. En myöskään erityisemmin ole välittänyt vastaavantyyppisistä Fitness-patukoista vaan omaan makuuni parhaita ovat olleet Alpenin kevyt-versiot ja erityisesti se missä on fudgea. Kaupan valikoimasta johtuen pääyin kuitenkin tähän Paussiin ja mikä iloinen yllätys se olikaan.

Parasta patukassa on ehkä se, että siinä on oikeasti suklaata. Suklaa on pieninä paloina patukan päällä ja ei että tämä on hyvää! Lisäksi patukasta saa toki kuituja ja kyllä, myös rasvaa ja sokeria mutta parempi tämä on kuin ehta suklaapatukka.

Per kappale koostumus näyttää tältä:
Kcal                  85
Proteiini           1,1g
Hiilihydraatti   13g
josta sokeria     5g
Rasvaa             3,3g
Kuitua              1g

Ehkei tällaista tarvitse joka päivä olla syömässä mutta niihin useammin sallittavien herkkujen listalle sopii kuitenkin erinomaisesti.

8 kommenttia

 1. Tea kirjoitti:

  Onhan tuossa aika ”mukavan vähän” kaloreita… ja patukka ainakin näyttää tosi makealta, et vois kuvitella sen makeanhimon katoavan ihan helpposti yhdellä tuollaisella. 🙂

 2. Merita Heinikoski kirjoitti:

  Mä oon sallinut itselleni yhden patukan viikonloppuna,ja mun lemppari on se fitnessin valkosuklaa !! :p ja nuohan on tosi makeita että kyllä makean himon saa talttumaan ! 🙂

 3. Titu kirjoitti:

  Voi kun näyttää hyvältä! 🙂 Pähkinäallergisena tosin vain harvoja välipalapatukoita pystyn syömään 🙁

  • jennie kirjoitti:

   Taas kerran joudun toteamaan että kyllä sitä saa tosiaan olla tyytyväinen ettei mitään allergioita ole. Ikävää kun ne pakosta rajoittavat elämää melkoisesti 🙁

 4. Annika kirjoitti:

  Näyttää erittäin hyvältä mutta itse gluteenittomana. Ja pähkinä allergioivana niitä tulee mun suuhun aika vähän

  • myprojectisme kirjoitti:

   Allergiat on kyllä ikäviä, varsinkin pähkinä kun rajoittaa melko paljon. Näitä muuten syödään meillä edelleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.