Hae
My Project Is Me

Lauantaihaaveita

Tämänpäiväisen harmauden keskellä olen haaveillut kesäisistä säistä. En tiedä onko kyseessä kaikkialla näkyneet matkamessumainokset (järjestetään 20-22.1)vai toissapäivänä vahingossa katsomani rantaloma TV-formaatti, mutta mieleni on halajanut kohti turkooseja vesiä. Kohti jaloissa polttavaa, valkoista rantahiekkaa. Kohti rantakatujen iloista puheensorinaa ja ruokaravintoloiden grillien tuoksua. Tahdon etelänlomalle!

turkki

palmu

alanya

Ja onko se oikeastaan ihmekään että mieli vetää palmupuiden alle kun olen viimeksi rantalomaillut vuonna 2010 Turkissa, josta kuvatkin ovat. Juuri nyt tuntuu että olisi aivan sama, minne se lomamatka kuljettaisi, vaikka Kanarialle, kunha siellä olisi se kesä, hiekkaranta ja etelänmenontunnelma. Täytyykin alkaa tutkailemaan olisiko netissä tarjolla matkalahjakorttien arvontoja sillä viisihenkisen perheen rantalomailu ei ihan edullisimmasta päästä ole..

2 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Oi, aurinkoa ja lämmintä ! Mä odotan niin kevättä ja kesää- valoisia aamuja ja lämpööö 🙂

  Tule jo kevät !!!! 🙂
  Vaikka kyllä tuollainen talvinenkin aamujuoksu antaa Paljon. Juuri tulin lenkiltä.

  • jennie kirjoitti:

   Sitä en kiellä etteikö sää olisi ihanan freesi näin talvisin (varsinkin aamuisin/iltaisin) mutta kyllä kesä, aurinko ja lämpö tulevat aina viemään voiton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.